Megindító és őszinte vallomások: az Inspiráló Nők Díj nyerteseivel beszélgettünk - videó

A Femcafe immár hatodik alkalommal kereste azokat az inspiráló női személyiségeket, akiknek élete, munkássága meghatározó szűkebb és tágabb környezetük számára. Október 7-én átadtuk a 2024-es Inspiráló Nők Díjakat, a nyerteseket pedig arról kérdeztük, mit jelent számukra ez az elsimerés.

A Femcafe Gála 2024-es díjazottjait kérdeztük

Október 7-én este ünnepi díszbe borult a Magyar Zene Háza, amelynek impozáns falai között rendeztük meg immár hagyománnyá vált nagyszabású eseményünket, a Femcafe Gálát. A csillogó rendezvény minden évben egy közel egy hónapos időszakot zár le: ez alatt szavazhatják meg olvasóink, hogy az elsimert tagokból álló jelölőbizottság által megnevezett, kategóriánkénti 3-3 jelölt közül kit találnak legérdemesebbnek a díjra. Ahogy azt már megszokhattuk, felemelő és megható pillanatokból sem volt hiány az este folyamán; a jelöltek bemutatkozó kisfilmjei révén számos motiváló életutat ismerhettünk meg, a díjazottak köszönőbeszédei pedig könnyekig hatották a közönséget. A hat kategória nyerteseivel, illetve az életműdíjjal elismert Rejtő Ildikóval, a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett kétszeres olimpiai bajnok magyar tőrvívó, edzővel a díjátadó után beszélgettünk.

A csillogó esemény műsorvezetői Nagy Réka és Gönczi Gábor voltak, a hangulatot pedig különleges zenei produkciók varázsolták igazán ünnepivé.

Leadfotó: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Rendkívül elegánsan érkezett az Inspiráló Nők Estje gálára Szarvas Andi, aki a helyszínen többek között arról mesélt a Femcafe.hu-nak, mit szóltak a párjával, mikor megtudták, hogy szülők lesznek.
Sztárok
Sütő Enikő messzi földön híres szépségéről és bájáról ódákat lehetne zengeni, az pedig csak hab a tortán, hogy a hatodik X. felett is pont olyan remek formában van, mikor évtizedekkel ezelőtt – erről...
Lifestyle
A Femcafe.hu 2024-ben immár hatodik alkalommal rendezte meg az év egyik legjobban várt, nagyszabású eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. A hagyományteremtő szándékkal alapított Femcafe Gálán ezúttal...