Sztárok

Elhunyt Sallai Nóra kisfia, a színésznő pedig még mindig kritikus állapotban van

A 44 éves színésznő gyermekével együtt szeptember végén szenvedett súlyos autóbalesetet.

Rengeteg pályatársa bízik Sallai Nóra felépülésében

Ahogy egy héttel ezelőtt a Femcafe.hu is megírta, Sallai Nóra színésznő szeptember végén egy családi látogatásról tartott hazafelé ötéves gyermekével, amikor egy nagy sebességgel közlekedő BMW az Opeljének ütközött. A másik autó utasai könnyebb sérüléseket szereztek, Sallait és kisfiát - akit a helyszínen újra kellett éleszteni - viszont válságos állapotban szállították kórházba. Október legelején számos ismert közszereplő tett közzé felhívást, melyben arról tájékoztatták Sallai Nóra rajongóit, hogy a színésznőnek sürgősen véradásra van szüksége. Pályatársai, kollégái azóta is egy emberként drukkolnak a Jóban Rosszban korábbi sztárjáért, akinek kisfia nemrégiben a kórházban hunyt el.

"Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya – jelenleg – halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit" - válaszolta a Blikk megkeresésére a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya
Kattints a további képekért!

Simon Kornél a Magyar Hang Mindenki függő című műsorában mesélt arról, hogy egyre elhatalmasodó alkohol- és drogfüggősége még a házasságát is veszélybe sodorta.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Lifestyle
A Femcafe.hu 2024-ben immár hatodik alkalommal rendezte meg az év egyik legjobban várt, nagyszabású eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. A hagyományteremtő szándékkal alapított Femcafe Gálán ezúttal...
Sztárok
Ismét a példaértékű nőket ünnepelte a Femcafe.hu az éves gálarendezvényén, az Inspiráló Nők Estjén, melyen a hazai sztárvilágból többen is szerelmük oldalán jelentek meg.
Sztárok
A két elragadó üzletasszony ezúttal is vonzotta a tekinteteket, ami nem is csoda, hiszen lélegzetelállítóan gyönyörű estélyi ruhákban érkeztek az Inspiráló Nők gálára.