Sztárok

Rendőrök szegeztek fegyvert Krausz Gáborra, akit elfogott a halálfélelem: "Feltartott kézzel álltam előttük..."

Krausz Gábor Mikes Anna helyett ideiglenesen Szuperák Barbarával került össze az Ázsia Expresszben, s a sztárséf meglehetősen rosszul viselte, hogy új partnert kapott, akinek ráadásul az volt a feladata, hogy minden fronton hátráltassa. De nem ez volt a legkellemetlenebb élmény, amit a híresség mostanában szerzett a népszerű produkció forgatása közben.

"Elfáradtam és elmondhatatlanul hiányzott Anna..."

A közismert séfet nagyon bosszantotta, hogy még a stoppolás sem ment számára zökkenőmentesen a verseny vadonatúj helyszínén, Tajvanon. Krausz a helyi közlekedési szabályokat is áthágta, amikor nemes egyszerűséggel kiállt az út közepére, hogy megpróbálja megállítani az épp arra elhaladó kocsikat. Egy idő után a rendőrség is megjelent a helyszínen, hogy számon kérjék a súlyos szabálytalanságot elkövető Krauszt, aki a Ripostnak részletesen is beszámolt az esetről: "Hosszú és nehéz nap volt mögöttünk, és bár jól indult a Barbival töltött közös napunk, egy idő után már nehezen viseltem, hogy egészen ügyesen hátráltatott engem, ami ugye a feladata volt. Három órát keringtem egy feladat során, ami nagyon nem is feküdt nekem, majd kezdetét vette a stoppolás, ami sokkal, de sokkal nehezebb volt, mint a Fülöp-szigeteken. Elfáradtam és elmondhatatlanul hiányzott Anna, aki egészen addig a támaszom volt és egyben tartott" - kezdte hihetetlen csavarokkal tűzdelt történetét a celebritás.

"Tisztában voltam vele, hogy Tajvanon szigorú szabályok vonatkoznak a stoppolásra, hiszen felkészítettek rá minket, de az is világossá vált, hogy ha a járdán maradok, egyszerűen nem vesznek rólam tudomást az autósok. Ekkor szállt meg a gondolat, hogy ha szabálysértést követek el, valaki biztosan rendőrt hív, és az járt a fejemben, hogy ahogyan az előző országban, itt is megtörténhet, hogy éppen egy járőrautó vihet el a célig. Valójában ezért kezdtem el az úttesten stoppolni, bár belátom, egy ponton elszalad velem a ló" - folytatta Krausz.
Kattints a további képekért!

Brutálisan megverték a világbajnok kajakos, Dudás Miklós édesapját. Az 56 éves, rokkantnyugdíjas férfi a védekezésre is képtelen volt: egyszerre hatan támadtak rá, és noha az incidens nem tartott tovább másfél percnél, Dudás édesapja súlyos sérüléseket szenvedett.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Ismét beindultak a pletykák, hogy milyen lehet Michael Schumacher állapota, miután megjelent egy nyilvános eseményen.
Lifestyle
A téma a mobiltelefonok széleskörű elterjedése óta foglalkoztatja az emberiséget, de vajon mi a teljes igazság? Tényleg agyrákot okozhat a túlzásba vitt mobilhasználat?
Lifestyle