Sztárok

Félholtra verték az RTL sztárjának védekezésre is képtelen édesapját, aki azóta is kómában fekszik

Brutálisan megverték a világbajnok kajakos, Dudás Miklós édesapját. Az 56 éves, rokkantnyugdíjas férfi a védekezésre is képtelen volt: egyszerre hatan támadtak rá, és noha az incidens nem tartott tovább másfél percnél, Dudás édesapja súlyos sérüléseket szenvedett.

Egy benzinkúton támadtak rá

Brutálisan megverték a világbajnok kajakos, Dudás Miklós édesapját - minderről az RTL sztárja személyesen számolt be a Story magazinnak. Dudás elmondta: az 56 esztendős, rokkantnyugdíjas férfire egy benzinkúton támadtak rá, és bár maga az incidens csak nagyon rövid ideig tartott, az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azóta is éber kómában van. A híresség nem csupán a Story-nak számolt be a megrázó eset részleteiről, de egy külön Facebook-bejegyzéssel is jelentkezett, melyben döbbenetes fotókat osztott meg kórházban fekvő édesapjáról. A felvételek ide kattintva érhetőek el, a galériára kattintva pedig Dudás személyes beszámolóját is elolvashatod.

"Megállt két autó, kiszállt belőle hat bokszoló, és elkezdték rugdosni az 56 éves, rokkantnyugdíjas édesapámat. Amikor odarohantam hozzá, engem is ütöttek. Hallottam, ahogy apukám feje a betonba csapódva széttörik" - mesélte az olimpikon a Story magazinnak. Az incidens egyébként nem most, hanem még augusztus 30-án történt.
Kattints a további képekért!

A szinkronhangként is ismert Sallai Nóra kisfiával együtt szenvedett súlyos autóbalesetet. Kollégái megrendítő felhívást tettek közzé a közösségi médiában.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Lifestyle
A téma a mobiltelefonok széleskörű elterjedése óta foglalkoztatja az emberiséget, de vajon mi a teljes igazság? Tényleg agyrákot okozhat a túlzásba vitt mobilhasználat?
Lifestyle
Sztárok
Szeptemberben közölte a nagyérdeművel a jó hírt Katalin hercegné, miszerint kemoterápiás kezelésének végéhez ért, ám a munkába csak fokozatosan tervez visszatérni, emiatt pedig egyelőre továbbra is...