Ez a kabát lesz idén ősszel a divat: Angelina Jolie már viseli, és nem lehet szó nélkül elmenni mellette

Ha még te sem szerezted be az őszi, átmeneti kabátodat, akkor mutatunk egy olyat, amit imádni fogsz.

Az idei őszi szezon slágere

Angelina Jolie-t, valamint a színésznő stílusérzékét senkinek sem kell bemutatni, hiszen mindenki tudja, hogy az egyik legnagyobb divatdiktátorról van szó. Jolie öltözködéséért szó szerint megőrülnek a nők, nem csoda tehát, hogy rendre minden szettjét ezrek másolják. A minap a 49 éves hollywoodi csillag New Yorkban mutatkozott 20 éves, Pax nevű fiával, a rajongók pedig egyből kiszúrták, hogy Angelina egy hihetetlenül mutatós kabátot visel, ami tökéletes őszre, így már most megrohamozták a darabért a boltokat. Galériánkban mutatjuk, hogyan is néz ki az a vékony kabát, aminek minden nő gardróbjában ott a helye!

Mint ahogyan azt már említettük, Angelina a divatdiktátor szó megtestesítője, így ha ő valamit visel, az biztosan stílusosnak számít.
Kattints a további képekért!

Minderről maga a néhai hercegné vallott Andrew Mortonnak, akivel Diana titokban együtt dolgozott életrajzának elkészítése miatt, így mindenféle bennfentes információt közölt a férfival.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Majka és Hajni már nagyon régóta alkotnak egy párt. Előbbi talán nem is gondolta volna, hogy egy férfi elő fog tűnni a párja múltjából.
Lifestyle
A Nyilast nem kíméli a sors és stresszes hónap elé néz. Íme az október havi egészség horoszkóp.
Sztárok
Ha még te sem szerezted be az őszi, átmeneti kabátodat, akkor mutatunk egy olyat, amit imádni fogsz.