Lifestyle

Immár Szabó Gyula nélkül, de folytatódik a Magyar népmesék sorozat

A tervek szerint 13 új epizód készül el 2025-re.

Jankovics Marcell és Szabó Gyula nélkül folytatódik a kultikus sorozat

Tizenhárom vadonatúj epizóddal folytatják a legendás Magyar népmesék rajzfilmsorozatot; az új részek várhatóan 2025-re készülnek el – közölte a Kecskemétfilm Kft. A tizenhárom új epizód kiválasztását Jankovics Marcell és Mikulás Ferenc kezdték meg, később bekapcsolódott a munkába Tóth Gábor néprajzkutató is. Az időközben elhunyt Jankovics Marcell helyére Csákovics Lajos lépett, aki a Toldi-sorozatban társrendezőként dolgozott együtt Jankoviccsal.

A forgatókönyvek mellett elkészültek a hangfelvételek is számos színművész közreműködésével. A munkát a Nemzeti Filmintézet és a Nemzeti Kulturális Alap támogatta. A új Magyar népmesékkel várhatóan 2025-ben találkozhatnak a nézők a televízióban - írja az MTI.
Kattints a további képekért!

Nem fog jót tenni a mozik látogatottságának, hogy erősen lehúzták a Joker 2-t a kritikusok, ami az év egyik legjobban várt filmje.

Leadfotó: Facebook / Magyar népmesék

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
Azok, akik tartanak otthon leandert, pontosan tudják, hogy bizony nem könnyű feladat felkészíteni a télre a cserjét, cikkünkben azonban most elárulunk néhány olyan tippet, amik nagy segítséget...
Sztárok
Ganxsta Zolee kislánya idén már a 17. születésnapját ünnepelhette. A rappernek fel kell készülnie, hogy hamarosan a komolyabb udvarlók is megjelennek.
Utazás
Az előttünk álló hétvégéken több fővárosi villamosvonalon is pályakarbantartást végeznek. Az A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közölte: a karbantartásban az 1-es, a 12-es és a 14-es villamosok...