Hailey Bieber „éjszakai égbolt” manikűrje most a divat: biztos, hogy nem látsz ma szebbet ennél

Hailey Bieber új körömdizájnja kissé eltér attól, amit korábban megszokhattunk tőle: a híresség a halványrózsaszín és az áttetsző manikűrstílus helyett most jóval látványosabbra vágyott, a végeredmény pedig egész egyszerűen csodás lett.

Remek szezonális választás

Az utóbbi évek elsőszámú divatdiktátorává avanzsált Hailey Bieber minden évszakban tudja, mi olyan újdonsággal rukkoljon elő, ami pillanatok alatt meghódítja a világot – legyen szó öltözködésről, frizuráról vagy sminkről, a modell mindig kitalál valami egyedi és formabontó trendet. Nemrég például azzal nyűgözte le női rajongóit, hogy ugyan egy apró, mégis üdítő, egyben merész változást tett a haját illetően: a már jól ismert sötét színt kicsit kiszőkítette, az új árnyalattal pedig így tincsei karamell balayage stílust kaptak – dacára annak, hogy ősszel általában nem ez a megszokott, hiszen pont, hogy a melegebb tónusok a slágerek ilyenkor. Követői természetesen arra is folyamatosan kíváncsiak, éppen milyen manikűrt csináltatott magának, hogy aztán a látottakból inspirálódva ők is hasonlót kérjenek a körmösüktől. Dizájnjának alapja rendszerint tejfehér vagy halványrózsaszín, viszont a hűvösebb hónapok beköszöntével előtérbe kerülnek a mély színek, mint például a csokoládébarna, a borostyánsárga vagy a burgundi vörös. A híresség azonban ezúttal valami egészen mást álmodott meg magának, ami bár elsőre meglepőnek tűnhet, valójában remekül passzol a szezon hangulatához; galériánkban megmutatjuk!

Hailey Bieber mindig az évszaktípusnak megfelelően alakítja megjelenését mind az outfitjeire, mind a sminkjeire vonatkozóan, amit milliók próbálnak tőle ellesni. Idén nyáron például futótűzként terjedt a közösségi médiában strawberry makeup trendje, melynek lényege, hogy eperpiros árnyalatok díszítik a szemeket, az orcákat és az ajkat.
Kattints a további képekért!

Május elején osztotta meg a hírt Justin Bieber az Instagramon, hogy feleségével, Hailey-vel az első közös gyermeküket várják. A popsztár nemrég azt is elárulta, miért nem akart eddig Hailey családot alapítani.

Leadfotó: Taylor Hill/Getty Images

Forrás: BYRDIE

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Majka és Hajni már nagyon régóta alkotnak egy párt. Előbbi talán nem is gondolta volna, hogy egy férfi elő fog tűnni a párja múltjából.
Lifestyle
A Nyilast nem kíméli a sors és stresszes hónap elé néz. Íme az október havi egészség horoszkóp.
Sztárok
Ha még te sem szerezted be az őszi, átmeneti kabátodat, akkor mutatunk egy olyat, amit imádni fogsz.