Sztárok

Súlyos síbalesete óta most először tűnt fel a nyilvánosságban Michael Schumacher

A Forma-1 korábbi legendáját lánygyermeke, Gina-Marie esküvőjén szúrták ki.

Tizenegy éve nem láthattuk

Michael Schumacher, a Forma-1 élő legendája 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet. Az egykori autóversenyzőt válságos állapotban, komoly fej- és agyi sérüléssel szállították kórházba, és az azóta eltelt tizenegy évben csupán homályos találgatások láttak napvilágot arra vonatkozólag, hogy hol is tarthat a hajdani zseniális pilóta rehabilitációja. Maga Schumacher azóta egyetlenegy alkalommal sem jelent meg a nyilvánosságban, most azonban kivételt tett: a híresség - akinek sorsáért rajongók milliói aggódnak - lánygyermeke, Gina-Marie esküvőjén tette tiszteletét a napokban - közölte a Metro.

A 27 esztendős Gina a Schumacher-família gigantikus mallorcai luxusvillájában fogadott örök hűséget választottjának, Iain Bethke-nek.
Kattints a további képekért!

Michael Schumacher lánya rendre a nyilvánosság előtt köszönti az édesapját a születésnapján a balesete óta is. Most nagyon büszke lehet rá a legendás pilóta.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Utazás
Borult ég, erős széllökések és nagy mennyiségű csapadék: nem vár ránk idilli időjárás a hét közepén.
Sztárok
Vilmos herceg nagyon művelt, képzett és tájékozott előkelőség, aki számos dologhoz ért, ráadásul van egy kevésbé ismert tehetsége, ami bár nem túl hasznos, felesége mégis odáig van érte.
Sztárok
A köztévé egyik műsorában tűnik fel a múlt század második felének közkedvelt televíziósa.