Így tudod örökre eltüntetni a muslicákat a konyhádból, amik most ősszel vígan fognak szaporodni

Ez a kis rovar tényleg a semmiből tud előtűnni, ugye? Azonban könnyen el lehet tüntetni a muslicákat a konyhából, ha gond van velük.

Ha nem ügyelünk az alapanyagok elpakolására, akkor elő fognak jönni

A muslica, más néven gyümölcslégy, egy apró, de annál bosszantóbb rovar, amely gyakran jelenik meg a konyhákban, különösen nyáron és ősszel.

Bár mérete csupán néhány milliméter, jelenléte komoly problémát okozhat, mivel gyorsan szaporodik és nehéz megszabadulni tőle. A muslicák életciklusa rendkívül rövid, mindössze 30 nap, de ez idő alatt több száz petét raknak le.

Ez azt is jelenti, hogy ha nem tünteted el őket időben a konyhádból, akkor abból nagy baj lehet! A galériánkban megmutatjuk a titkos trükköt!

A muslicák vonzódnak az érett vagy rothadó gyümölcsökhöz, zöldségekhez és más szerves anyagokhoz. Ezeket nem szabad elől hagyni, mert a muslicák semmi perc alatt előjöhetnek, inkább tegyük el őket a hűtőbe.
Kattints a további képekért!

A kellemetlenkedő bogaraknak bizony jön a rossz idő lassan, és egyre inkább be akarnak majd kuckózni az otthonunkba. A konyhában különösen jól érzik magukat.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Lifestyle
Az emésztőrendszer tisztítása és a belek egészségének fenntartása kulcsfontosságú a jó közérzet és a hosszú távú egészség szempontjából. Az alábbi vacsoraötletek nemcsak segítenek a belek...
Home&Design
Az őszi feng shui tippek segítségével harmonizálhatod otthonod energiáit és olyan teret hozhatsz létre, amely támogatólag hat az évszak során.
Lifestyle
Nem fog jót tenni a mozik látogatottságának, hogy erősen lehúzták a Joker 2-t a kritikusok, ami az év egyik legjobban várt filmje.