Sztárok

Sürgősen véradásra van szüksége: élet és halál között lebeg a Jóban Rosszban egykori színésznője

A szinkronhangként is ismert Sallai Nóra kisfiával együtt szenvedett súlyos autóbalesetet. Kollégái megrendítő felhívást tettek közzé a közösségi médiában.

Életveszélyes állapotban szállították kórházba

Súlyos baleset érte a Jóban Rosszban című szappanoperából, illetve szinkronhangként is ismert magyar színésznőt, a 44 éves Sallai Nórát. A híresség és ötéves gyermeke egy családi látogatásról tartott hazafelé múlt pénteken, amikor egy nagy sebességgel közlekedő BMW Sallai Opeljének ütközött. A másik autó utasai könnyebb sérüléseket szereztek, Sallai és kisfia - akit a helyszínen újra kellett éleszteni - viszont azóta is súlyos állapotban vannak. Az Országos Mentőszolgálat által kiadott tájékoztatás szerint az egykori sorozatsztárt és gyermekét életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Csonka András a saját Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, melyből kiderül, hogy kolléganőjének sürgősen véradásra van szüksége. "Sajnálattal értesítünk Benneteket, hogy Sallai Nóra színésznőt súlyos autóbaleset érte, állapota válságos, és sürgős véradási segítségre van szüksége. Kérjük, hogy aki teheti, vegyen részt irányított véradásban, és segítsen Nórának. A leggyorsabb lehetőség erre a mai napon adódik a Duna Plázában, ahol 18 óráig van lehetőség vért adni: Duna Plaza, XIII. kerület, Bp., I. emelet, a Posta mellett" - kezdte bejegyzését a színész.
Kattints a további képekért!

Múlt szombaton, 47 esztendős korában elhunyt Karsai Dániel, az eutanázia magyarországi engedélyezéséért folytatott jogi küzdelem emblematikus alakja. Jelen cikkünkben a néhai alkotmányjogász legfontosabb és legemlékezetesebb gondolatai közül válogattunk.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
Lifestyle
Múlt szombaton, 47 esztendős korában elhunyt Karsai Dániel ALS-beteg, az aktív eutanázia magyarországi engedélyeztetéséért fáradhatatlanul küzdő néhai alkotmányjogász, akinek utolsó óráit öccse,...
Sztárok
A szinkronhangként is ismert Sallai Nóra kisfiával együtt szenvedett súlyos autóbalesetet. Kollégái megrendítő felhívást tettek közzé a közösségi médiában.
Sztárok
Szardínián mondta ki a boldogító igent kedvesének Rebel Wilson: az ausztrál származású színésznő meseszép ara volt, csakúgy mint újdonsült felesége, Ramona Agruma.