Meglepő, miből áll Kamilla és Károly étrendje: ezt eszi egy nap a királyi házaspár

Kamilla fia, Tom Parker Bowles új könyvében betekintést enged a királyné, valamint a jelenlegi uralkodó, III. Károly napi rutinjába, illetve abba, milyen étrendet követ a házaspár.

Külön főznek rájuk

A brit uralkodó család tagjai, rangjukhoz illően, a legfinomabb ételeket fogyaszthatják nap mint nap, a Buckingham-palota és a többi királyi rezidencia konyháiban pedig világszínvonalú séfek dolgoznak, akik friss, minőségi, szezonális alapanyagokból készítik számukra a fogásokat. A rokonok között népszerűek a hagyományos angol ételek: Vilmos herceg például a sült húsok nagy rajongója, felesége, Katalin hercegné viszont inkább az olasz konyhából származó könnyebb eledeleket preferálja, viszont hazája híres desszertjeire sosem tud nemet mondani. A 49 éves Tom Parker Bowles nemrég boncolgatni kezdte a témát újonnan megjelent, Cooking and the Crown: Royal Recipes from Queen Victoria to King Charles III. című könyvében, amelyből a fellelhető receptek mellett azt is megtudhatjuk, milyen finomságok kerülnek III. Károly király és Kamilla királyné étrendjébe. Részletek a galériában!

A szeptember 24-én megjelent kötetből sok érdekességre derül fény a família mindennapjaival kapcsolatban, többek között például arra, Mark Flanagan királyi séf általában egyszerű, egészséges és csakis szezonális fogásokat főz Károlynak és Kamillának.
Kattints a további képekért!

A 75 esztendős uralkodó a Buckingham-palotában találkozott az új-zélandi Black Ferns női rögbicsapat tagjaival. Az egyik sportoló különös kéréssel fordult III. Károlyhoz, aki talán még ennél is meghökkentőbb módon reagált.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Egészség
Természetesen mind a két nemnél előfordulhat alvászavar, de most érdekes kutatás látott napvilágot, hogy kik alszanak többet, illetve kevesebbet.
Sztárok
Kamilla fia, Tom Parker Bowles új könyvében betekintést enged a királyné, valamint a jelenlegi uralkodó, III. Károly napi rutinjába, illetve abba, milyen étrendet követ a házaspár.
Lifestyle
A Szűz megismerkedhet valakivel, aki nagy hatással lesz rá. Íme az októberi szerelmi horoszkóp.