Foltosak a bögrék a kávétó és teától? Ezt a 200 forintos trükköt vesd be és újként fognak ragyogni

Ez az egyszerű trükk gyors, hatékony, és valószínűleg már most is megvan hozzá minden, amire szükséged van. Próbáld ki, és élvezd újra a tiszta, foltmentes bögréidet!

Viszlát foltos bögrék!

Mindannyian szeretünk inni egy jó csésze teát vagy kávét, de a rendszeres használat során észrevehetjük, hogy a bögrénk belsejében makacs foltok jelennek meg, hiába mossuk ki mosogatószerrel őket. Ezek a tea- vagy kávéfoltok nemcsak esztétikai problémát jelentenek, hanem idővel még jobban bele is ivódhatnak a kerámiába, ha nem távolítjuk el őket rendszeresen. Bár sokféle tisztítószert lehet találni a boltokban, van egy egyszerű és olcsó megoldás, ami mindenki konyhájában megtalálható. A galériában eláruljuk, miről is van szó és hogyan érdemes használni.

Talán nem is gondoltad volna, de a fogkrém nemcsak a fogak fehérítésére és tisztítására használható, hanem kiválóan alkalmas olyan felületek tisztítására is, mint a bögrék. A fogkrém dörzsölő hatása és enyhén abrazív összetevői segítségével könnyedén megszabadulhatsz a makacs foltoktól. Lapozz és megmutatjuk, hogyan alkalmazd ezt az egyszerű, de hatékony trükköt a tea- és kávéfoltos bögrék megtisztítására.
Kattints a további képekért!

Soha többé nem kell a főzőlapon lévő zsírfoltokkal vesződnöd, ha beveted ezt a csodaszerként is számontartott keveréket.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Angelina Jolie-nak sosem kellett a szomszédba mennie divattippekért, hiszen ő maga testesíti meg a követendő stílust és ízlésességet, amiről a 62. New York-i Filmfesztiválon is mindenki...
Lifestyle
Gondoltad volna, hogy párszáz forintból elkészítheted otthon a saját "hajnövesztő szeredet"?
Fashion&Beauty
A bwnet.hu szervezésében idén 5. alkalommal került megrendezésre a Budapest Hair Show, amely a legújabb frizura trendeken keresztül kapcsolja össze a szépség és divat témakörét, és irányt mutat a...