Nem az ecet az: ettől a két filléres dologtól ragyogni fog a főzőlap

Soha többé nem kell a főzőlapon lévő zsírfoltokkal vesződnöd, ha beveted ezt a csodaszerként is számontartott keveréket.

Viszlát, koszos és foltos főzőlap!

A konyhai főzőlap tisztítása nem egyszerű, és olykor bizony rengeteg időt és energiát vehet igénybe, na meg persze sok pénzt is felemészthet az, hogy megtaláljuk azt a tisztítószert, amely eltávolítja a felületen lévő szennyeződéseket, valamint zsír- és olajfoltokat. Nos, szerencsére létezik egy olyan konyhai praktika, melynek segítségével kemikáliák és vegyszerek segítsége nélkül is ismét úgy ragyoghat a főzőlap, mint új korában. Hogy melyik az a két filléres dolog, amire ehhez szükséged lesz, azt galériánkból megtudhatod!

Ha te is szereted bevetni a természetes "csodaszereket" a ház takarításakor, akkor minden bizonnyal próbáltad már az ecetet, amely remekül jön, ha fertőtleníteni szeretnéd például a padlót, de vízkőoldásra is kiváló. Nos, a főzőlap tisztításához nem lesz hozzá szükséged.
Kattints a további képekért!

Nem kell többé azon aggódnod, hogy a spenót megfonnyad felhasználás előtt, ugyanis létezik egy olyan trükk, amivel akár egy hónapon át ropogósak és lédúsak maradnak a zöld levelek.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
Mészáros Lilivel nagyot fordult a világ, mióta megnyerte a Next Top Model Hungary-t. A Schwarzkopf Gliss hajápolási márka nagykövete tegnap este igazi dívaként vonult a Budapest Hair Show kifutóján.
Lifestyle
A Halak számítson arra, hogy egy régi barátja vagy ismerőse a segítségére siet. Napi horoszkóp.
Lifestyle
Soha többé nem kell a főzőlapon lévő zsírfoltokkal vesződnöd, ha beveted ezt a csodaszerként is számontartott keveréket.