Nem az ecet az: ettől a két filléres dologtól ragyogni fog a főzőlap

Soha többé nem kell a főzőlapon lévő zsírfoltokkal vesződnöd, ha beveted ezt a csodaszerként is számontartott keveréket.
Viszlát, koszos és foltos főzőlap!
A konyhai főzőlap tisztítása nem egyszerű, és olykor bizony rengeteg időt és energiát vehet igénybe, na meg persze sok pénzt is felemészthet az, hogy megtaláljuk azt a tisztítószert, amely eltávolítja a felületen lévő szennyeződéseket, valamint zsír- és olajfoltokat. Nos, szerencsére létezik egy olyan konyhai praktika, melynek segítségével kemikáliák és vegyszerek segítsége nélkül is ismét úgy ragyoghat a főzőlap, mint új korában. Hogy melyik az a két filléres dolog, amire ehhez szükséged lesz, azt galériánkból megtudhatod!
Nem kell többé azon aggódnod, hogy a spenót megfonnyad felhasználás előtt, ugyanis létezik egy olyan trükk, amivel akár egy hónapon át ropogósak és lédúsak maradnak a zöld levelek.
Leadfotó: 123rf
Oldalak
