Tedd el a csizmát: Ez a 3 sportcipő lesz az ősz legnagyobb trendje

Mindenhol ezek a stílusos sportcipők fognak szembejönni veled az utcán.

Őszi sportcipő trendek

Ha már úgyis felkészíted a ruhatáradat a legújabb őszi divatirányzatokra, érdemes ilyenkor felfrissíteni a sportcipő gyűjteményedet is. A sportcipők a kényelem és a stílus ötvözete miatt a hétköznapi viseletben is egyre népszerűbbek és manapság már bátran kombinálhatjuk őket elegánsabb darabokkal is. Idén ősszel az ikonikus modellek új, modern köntösben térnek vissza, de népszerűek lesznek a mintás és kifejezetten edzéshez ajánlott darabok is.

Kattints a galériára és mutatjuk a szezon legmenőbb sportcipőit, amelyek tökéletes kiegészítői lesznek az őszi megjelenésednek:

1. Sportos velúr Az utcai divat szerint újabb nagyszerű szezon vár ránk, amelyben a főszerepet a vékony, retró sneakerek kapják. Az Adidas Sambák ugyanolyan népszerűek, mint tavaly voltak, és az olyan ikonikus darabok, mint például a Puma, a Nike és a New Balance is rendkívül keresettek lesznek. Nem számít, hogy melyik párt választod, de a stílusos megjelenésért párosíts hozzá hosszú szárú fehér vagy színes zoknit.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Glamour UK

Az ősz beköszöntével a csizmák terén is izgalmas szezon vár ránk, amikor is a klasszikus elegancia találkozik egy csipetnyi extravaganciával.

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
A népszerű hollywoodi színésznő épp filmet forgat nálunk, és még egy budai edzőterembe is beugrott, hogy mielőbb csúcsformába lendüljön.
Fashion&Beauty
Mindenhol ezek a stílusos sportcipők fognak szembejönni veled az utcán.
Sztárok
II. Erzsébet brit királynő 2022 őszén, 96 esztendősen távozott az élők sorából. A legendás uralkodónő egészen élete legutolsó szakaszáig jó általános egészségnek örvendett, így hát magától értetődő,...