Sztárok

Ismét lázban ég a közönség: epikus trailert kapott a The Last of Us második évada

Konkrét premierdátum egyelőre még nincs, annyi viszont bizonyos, hogy Ellie (Bella Ramsey) és Joel (Pedro Pascal) szívszorító történetének nem kevésbé megrázó folytatását 2025-ben láthatja majd a közönség.

Ellie és Joel kalandjai folytatódnak

Az HBO tavaly mutatta be a nagyérdeműnek az elmúlt pár év egyik legsikeresebb tévésorozatát, mely a The Last of Us című korszakalkotó videójátékot adaptálta kisképernyőre. A posztapokaliptikus közegben játszódó, egyszerre horrorisztikus és drámai hangvételű túlélőthriller csaknem olyan tomboló sikert aratott, mint a 11 évvel ezelőtt debütált - és azóta több új kiadást is megért - szoftver. Az egyszerű, de rendkívüli érzékkel megírt történet egy középkorú, illúzióvesztett csempészről, Joelről (Pedro Pascal) és egy vadóc tinilányról, Ellie-ről (Bella Ramsey) szólt, akiket a véletlen sodor össze, hogy aztán közös misszióra induljanak az emberi civilizáció megmentése érdekében. Jövőre megérkezik a széria várva várt második évada is, mely az ikonikus videójáték 2020-ban debütált második epizódjának sztoriját veszi alapul, de gyanítható, hogy - az első szezonhoz hasonlóan - új cselekményszálakkal is színesíti azt, és talán a karakterábrázolás terén is más irányvonalat fog követni. Akárhogy is, végre befutott az első előzetes, melynek láttán rajongók millióinak szíve dobban majd hatalmasat.

Az előzetes a The Last of Us Part II nyitójelenetével indít: Joel újra feleleveníti az előző rész legfontosabb eseményeit, valamint ellentmondásos végkifejletét, de ezúttal nem öccsének, Tommy-nak tesz vallomást, hanem egy másik karakternek, akit Catherine O'Hara (a Reszkessetek, betörők! McCallister anyukája) alakít.
Kattints a további képekért!

James Cameron máris lecsapott Charles Pellegrino író Last Train From Hiroshima című dokumentumregényének az adaptálási jogaira: a legendás mozidirektor az Avatar-filmek után a Hiroshimára és Nagaszakira ledobott atombombákról készít grandiózus történelmi alkotást.

Leadfotó: HBO

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Sztárok
II. Erzsébet brit királynő 2022 őszén, 96 esztendősen távozott az élők sorából. A legendás uralkodónő egészen élete legutolsó szakaszáig jó általános egészségnek örvendett, így hát magától értetődő,...
Sztárok
Erőteljes üzenetet fogalmazott meg fiával és lányával kapcsolatban Harry herceg, továbbá kifejtette, miért érez nagy félelmet velük kapcsolatban.
Sztárok
Az énekesnő Till Attilával együtt vendégeskedett Kadarkai Endre A nagy mű című műsorában. A beszélgetés során Tóth Vera vitriolos kritikát fogalmazott meg egykori megasztáros riválisáról, Oláh...