Lifestyle

Hajmeresztő, mit derített ki a DNS-teszt a gyanútlan pasasról: a felesége azonnal beadta a válópert

Hősünknek a másodperc törtrésze alatt fordult fel az élete, ráadásul még a házassága is azonnal zátonyra futott.

Nevelőszülők szárnyai alatt cseperedett férfivá

Meghökkentő igaz história látott napvilágot a Mirroron: főszereplője egy teljesen átlagos, hétköznapi életet élő férfi, aki hosszú esztendőkön át azt hitte, hogy boldog és kiegyensúlyozott házasságban él imádott feleségével. Igaz, hősünk előélete már korántsem volt ennyire makulátlan: a valódi családját sosem ismerhette, ugyanis nevelőszülőknél cseperedett férfivá. Egészen a közelmúltig nem is tudott semmit az igazi famíliájáról, ám aztán fenekestül felforgatta az életét egy DNS-teszt.

A boldog és gondtalan életet élő férj nagyon meglepődött, amikor egy közelmúltbéli DNS-teszt során kiderült, hogy van egy féltestvére. A hölgy hosszas nyomozás után derítette ki, hogy hősünkhöz meglehetősen szoros rokoni szálak fűzik.
Kattints a további képekért!

Nem erre volt kíváncsi, de ez az információ valósággal sokkolta a nőt. Sőt, szerinte egyenesen hihetetlen a dolog.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Lifestyle
Utazás
A hét második felében még 25-30 Celsius-fokos napi csúcsokra van kilátás, vasárnap viszont újabb jelentős fordulóponthoz érkezik hazánk időjárása.
Lifestyle
Az egész világháló beleremegett, amikor két héttel ezelőtt a Linkin Park bejelentette, hogy új énekesnőjükkel és dobosukkal visszatértek a zenei vérkeringésbe. A kultikus banda azóta nem csupán a...
Lifestyle
Öt, önmagát az interneten Brad Pittnek hazudó szélhámos csalt ki 128 millió forintot két női áldozattól - számolt be róla a The Guardian.