„Őrültség, hogy mit tettem a testemmel” – Kíméletlen módon nyerte vissza szülés utáni alakját Demi Moore

Demi Moore nagy nyomást helyezett magára, miután világra hozta második gyermekét, Scout Willist.

Durva módszert választott

Bruce Willis a Zsarulesen című film premierjén találkozott először Demi Moore-ral, aki bár akkoriban Emilio Estevez párja volt, mégis egyből mindketten érezték, hogy megvan közöttük a kémia. Szerelmük hamar lángra lobbant, 1987. november 21-én pedig oltár elé álltak, s az ezredfordulóig együtt is maradtak. Házasságukból három lányuk született: Rumer Glenn Willis 1988-ban, Scout LaRue Willis 1991-ben, Tallulah Belle Willis pedig 1994-ben látta meg a napvilágot, a szülők pedig azután is békében és egyetértésben nevelték őket, hogy szétváltak útjaik. Mint ismert, a válás ellenére mind a mai napig egy családként tekintenek magukra, sőt a színésznő igyekszik mindenben támogatni az afáziával, valamint frontotemporális demenciával küzdő exférjét. Deminek a kihívások ellenére sikerült megőriznie belső egyensúlyát, így továbbra is erős bástyaként fogja össze a famíliát, azonban saját bevallása szerint volt idő, amikor korántsem volt ennyire edzett, illetve stabil pszichésen. Nemrég egy interjúban vallott arról, hogy második várandóssága után durván sanyargatni kezdte a testét, mert kitűzte maga elé célul, hogy bármilyen áron visszaszerzi szülés előtti alakját. Részletek a galériában!

Demi Moore-nak nincsenek túl jó emlékei arról az időszakról, amikor másodszülött gyermeke még csecsemő volt, ugyanis önmagára óriási nyomást helyezett azzal, hogy villámgyorsan le akart faragni a várandósság alatt felszedett pluszkilókból.
Kattints a további képekért!

A bennfentesek szerint aggasztó ütemben romlik a gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizált Bruce Willis állapota.

Leadfotó: Nathan Congleton/NBC via Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Demi Moore nagy nyomást helyezett magára, miután világra hozta második gyermekét, Scout Willist.
Fashion&Beauty
Cindy Crawford lánya, a 23 éves Kaia Gerber a minap felolvasóestet tartott a New York-i Hotel Chelsea-ben, az alkalomra pedig remek outfitet álmodott meg magának.
Fashion&Beauty
Egy biztos, ha az idei szezon trendi lábujjszíneiről van szó, el leszünk kényeztetve a választékkal.