Utazás

Sztárok, akik nagy családra vágytak

Bár sokszor kerül szóba mostanában a megdöbbentően alacsony születésszám, minden eddigi kampány és figyelemfelhívó akció - mely ennek megfordítását tűzte ki célul - csekély eredményt hozott, külföldön és itthon egyaránt. A hírességek között azért vannak jónéhányan, akik nem álltak meg egynél! Nézzünk pár tiszteletreméltó példát!

Jamie Oliver

Hogy mennyire bízza másra a főzést otthon a brit gasztro-fenegyerek, arról nincsenek információink, de az biztos, hogy öt gyermek ellátása sok időt és energiát igényelhet. A híresség gyermekei születési sorrendben: Poppy, Daisy, Petal, Buddy, River. A séf az élet legcsodálatosabb küldetésének a szülőséget tartja. Jamie korábban azt nyilatkozta, hogy valójában ennél is több gyermeket szerettek volna feleségével, de aztán kifutottak az időből.

Mészáros Árpád Zsolt

Bár három a magyar igazság, MÁZS meg sem állt ötig! Az idén ötven éves színész-énekesnek több kapcsolatból ennyi gyermeke született, amit egy pillanatig sem bánt meg! Korábban az nyilatkozta, hogy bár nincsenek méregdrága luxusautói és legtöbbször egy roller jár dolgozni, mégsem cserélné el senkivel azt a boldogságot, melyet öt gyermeke biztosít neki.

Czutor Zoltán

A Belmondo - illetve korábban a Nyers zenekar - frontembere hat gyermek édesapja. A rockzenész első házasságából három gyermek született. A legidősebb Levente, a második Szonja, a harmadik Győző. Zoltán második házassága Kilián Zsanettel köttetett, akivel szintén három csemetével – Simonnal, Miksával és Franciskával gyarapították a családot.

Endrédy Gábor

A sármos színész a legendás sorozat, a Barátok Közt utolsó évadából lehet ismerős a tévénézőknek. Gábor akkor a gazdag és dörzsölt vállalkozót, Háros Kornélt alakította. Azóta leginkább színházakban lehetett találkozni vele, de kisebb szerepekben feltűnt a Mi kis falunkban, és a Gólkirályságban is. Lassan 10 éve már, hogy Gábor feleségül vette szerelmét Szilvit, akivel három gyermeket vállaltak. A színészt egy nyolc és egy hatéves kisfiú, valamint egy hároméves kislány várja otthon. Ahhoz, hogy mindent biztosítani tudjon számukra, Gábor nemrégiben civil állásra váltott, mert úgy érezte, a színházi munkák tervezhetetlensége nehezen összeegyeztethető a nagycsaládos életmóddal.

Gábor és feleségének ritkán adódik alkalma arra, hogy kettesben, gyerekek nélkül utazzanak el valahova. Ezért nagyon örültek a felkérésnek, hogy legyen ők AZ ÉV HOTELE egyik epizódjának szállodatesztelői. Ha kíváncsi vagy, mi történt Gáborral és Szilvivel az utazás során, vagy csak szeretnéd újra megnézni a velük készült adást, akkor azt megteheted az RTL+-on!

Gábor és felesége Visegrádon, egy különleges hotelben kezdték hétvégéjüket.

Aquamarina Hotel és Rendezvényhajó***, Visegrád

A háromcsillagos szálloda egy 120 éve épült patinás állóhajón került kialakításra. Ez az egykori gőzhajó Magyarország legnagyobb állóhajója. A 40 szobás Aquamarina korábban a budapesti Római-parton horgonyzott, de költözés után már a Duna talán legszebb szakaszán, a Dunakanyarban, Visegrád központi részén található. A hajó fedélzetén körbe sétálva páratlan kilátásban lehet része az ide látogatóknak. A hajón egy cári lakosztály mellett 28 franciaágyas, 9 családi és 2 kapitányi szoba is található. A szobák légkondicionáltak, illetve mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik. A visegrádi vár, a királyi palota, a kalandpark és bobpálya, a kirándulóhelyek és a fürdők mind könnyedén elérhetőek a szállodából. A vendégek svédasztalos reggelis ellátást vehetnek igénybe, vacsorázni viszont a szálloda melletti étteremben van lehetőség. A szállodahajón egy bár is található, ahol billiárdozni, dartsozni és csocsózni is lehet.

További információ itt.

A színész és felesége hétvégéjük második felét Győrben, pontosabban Gyirmóton töltötte egy ottani sport és wellnesshotelben.

Gyirmót Sport & Wellness Hotel, Győr

A Gyirmót Sport & Wellness Hotel étteremmel, ingyenes magánparkolóval, terasszal és kerttel ellátott szállást kínál Győrben, a központtól 8,3 km-re.
A szállodában egy bár is üzemel. A szálláshely beltéri medencével, éjjel-nappali recepcióval és egész területén elérhető, ingyenes wifivel várja vendégeit.
A szálloda 43, az átlagnál nagyobb szobával rendelkezik, melyek között megtalálható standard, illetve superior szoba is. Továbbá családi és mozgáskorlátozottak számára kialakított szobák is rendelkezésre állnak. Mindenhol egyedi, Gyirmóton készült természetfotó díszíti a falakat. Az első emeleten található szobák feléből a szálloda melletti tóra nyílik kilátás, míg a többi a helyi futballpályákra néz. A szobák lifttel is megközelíthetőek. A szálloda hangulatos étterme hazai és nemzetközi különlegességeket is kínál. A vendégek a vacsorát az étterem teraszán is fogyaszthatják.

További információ itt.

Szavazz és nyerj szállodai ajándékutálványt minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére vasárnap délelőtt 11 óráig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy szállodai ajándékutalványt oda, ahová a szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE-ben!

Jövő héten vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE idei évada! A következő összefoglaló adásban újra megmutatjuk azokat a szálláshelyeket,
melyek az észak-dunántúli régióból vesznek részt az idei közönségszavazásban.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL-en futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

A félig magyar, félig olasz Sciviero Seany és barátnője Ferenczi Dóra mellett képtelenég unatkozni! A két fiatal és vonzó színésznő ugyanis állandóan valami vicces videón töri a fejét, melyeket aztán a TikTokon publikálnak. A csajok egy középiskolába jártak, de mégis csak kicsit később lettek barátnők, de aztán nagyon gyorsan kiderült, hogy egy húron pendülnek, legalábbis a humoruk nagyon is hasonló!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Sztárok
Demi Moore nagy nyomást helyezett magára, miután világra hozta második gyermekét, Scout Willist.
Fashion&Beauty
Cindy Crawford lánya, a 23 éves Kaia Gerber a minap felolvasóestet tartott a New York-i Hotel Chelsea-ben, az alkalomra pedig remek outfitet álmodott meg magának.
Fashion&Beauty
Egy biztos, ha az idei szezon trendi lábujjszíneiről van szó, el leszünk kényeztetve a választékkal.