Az Emily Párizsban sztárja úgy lépett utcára, hogy mindenkinek leesett az álla – A színésznő még nadrágot sem húzott

Az Emily Párizsban című sorozatból megismert Ashley Park nemcsak a képernyőn, de a való életben is lenyűgöző stílusával hívja fel magára a figyelmet, ő maga pedig még attól sem retten vissza, hogy olykor elrugaszkodjon az átlagos kinézettől.

Bátran felvállalja stílusát

Az Emily Párizsban című sorozat egyik megosztó, ám épp emiatt igencsak különleges szereplője Mindy, aki merész színösszeállításokkal, egyedi kiegészítőkkel, valamint hivalkodó szerelésekkel ötvözi mesterien a francia sikket saját egyedi ízlésével – nem meglepő tehát, hogy vannak, akiket teljesen elvarázsolnak az általa viselt korántsem hétköznapi outfitek, míg mások nehezen tudnak azonosulni a képernyőn látott extravaganciával. Mindenesetre az elmondható, hogy a karakternek mindene a divat, az pedig csak még izgalmasabbá teszi a tényt, hogy az őt alakító színésznő, Ashley Park a valóságban is ugyanezt a stílusirányt képviseli. Vörös szőnyeges megjelenései mindig izgalmasak, hiszen bátran kísérletezik a legújabb trendekkel, emellett Instagram-oldala is tele van inspiráló ötletekkel, amelyek bizonyítják, hogy ő maga nem csak tehetséges, de a divathoz is kiválóan ért. Legutóbbi szerelésével is sikerült szenzációt keltenie, ugyanis hamisítatlan femme fatale-ként lépett az utcára; galériánkban megmutatjuk, milyen dögösen nézett ki!

Ashley Parkot nem kell félteni attól, hogy ne vállalná saját ízlését: ha úgy tartja kedve, figyelemfelkeltő szettet húz magára, az pedig teljesen mindegy számára, hogy éppen egy exkluzív eseményre hivatalos, vagy csak a sarki boltba kell leugrania.
Kattints a további képekért!

Ashley Park és Paul Forman egy párt alkotnak a képernyőn, ám mint kiderült, a kulisszák mögött is megvan köztük a kémia - sőt, szinte bolondulnak egymásért.

Leadfotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Fashion&Beauty
Idén ősszel a sminktrendeket a terrakotta árnyalatok uralják.
Lifestyle
A Rák párkapcsolatában komoly problémák adódhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Az Emily Párizsban című sorozatból megismert Ashley Park nemcsak a képernyőn, de a való életben is lenyűgöző stílusával hívja fel magára a figyelmet, ő maga pedig még attól sem retten vissza, hogy...