Ennyit ér pénzben Vadon Jani és Sebestyén Balázs közös aláírása

A különleges fénykép értéken az is dob még egy kicsit, hogy Rákóczi Feri is aláírta. Ez Vadon Jani egyik utolsó autogramja, mielőtt visszavonult volna a rádiózástól.

Elég borsos összeget kérnek érte

Tavaly decemberben rossz hírt kaptak azok, akik reggelente imádtak Vadon Jani hangjára ébredni. Akkor elmondta, hogy eljött az idő, hogy váltson, és hogy más dolgokkal is foglalkozzon.

Janinak ezentúl 8-9 óra előtt fel sem kell kelnie, oda és akkor megy nyaralni, ahová és amikor csak szeretne, nem kell igazodnia a hajnalban kezdődő rádióműsorhoz.

Az RTL egyik sikerműsorában, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című realityben ismét láthatják a nézők Sebestyén Balázs egykori műsorvezetőtársát, szóval a tévézésnek azért nem fordított hátat.

A galériánkban megmutatjuk, hogy mennyit ér Vadon Jani egyik utolsó rádiós aláírása!

Sokan reménykednek benne, hogy egy nap visszatér a mikrofon mögé Vadon Jani, azonban ő nagyon elégedett döntésével, hiszen az álmait éli meg éppen. Sokan még az utcán is meg szokták állítani a rajongók, innen is látszik, hogy nagyon szerették.
Kattints a további képekért!

Vadon Jani 15 év műsorvezetés után köszönt el a rajongóktól, és Sebestyén Balázs csapatától is. Már akkor tudta, hogy új kihívásokba kell belevágnia.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Egészség
A legtöbb ember igyekszik kicselezni az öregedést, de ez bizony az étkezéssel kezdődik. Ha egészségtelenül eszünk, akkor a többi trükk mindegy is.
Lifestyle
A Google jelezte a felhasználóknak, hogy ha androidos telefont használnak, akkor nem árt kikapcsolniuk egy dolgot, mivel a hekkerek jó ideje kiskapuként használják.
Sztárok
A különleges fénykép értéken az is dob még egy kicsit, hogy Rákóczi Feri is aláírta. Ez Vadon Jani egyik utolsó autogramja, mielőtt visszavonult volna a rádiózástól.