Hihetetlen: így néznek ki ma A farm, ahol élünk szereplői – Galéria

Ki ne ismerné A Farm, ahol élünk című sorozatot? A mostanra ikonikussá vált szérián generációk nőttek fel, azt azonban csak kevesen tudják, mennyit változtak napjainkra az imádott szereplők.

Egy kis nosztalgia

A farm, ahol élünk egy amerikai western-dráma sorozat, amely 1974-ben indult hódító útjára és 1983-ig szórakoztatta a nézőket. A történet egy család és a Minnesota állambeli Walnut Grove település lakóinak életét mutatja be a XIX. század utolsó évtizedeiben – a televíziós feldolgozás Laura Ingalls Wilder folytatásos regénye alapján készült el, bár sok mindenben eltért az eredeti műtől. A kedves kis famíliát a magyar közönség is a szívébe zárta, s bár az első epizód debütálása óta már rengeteg idő eltelt, a produkció népszerűsége nem csappant meg, azok pedig, akik a sztorin nőttek fel, bármikor szívesen ülnek le a képernyő elé, ha valamelyik tévécsatorna műsorra tűzi. Ennek ellenére a legtöbb rajongó bizonyára nincs teljesen tisztában azzal, mi minden történt a széria kezdete óta a szereplőkkel, ahogyan valószínűleg azt sem követték az elmúlt esztendőkben, mennyit változtak mostanra a karaktereket alakító színészek – mi azonban most galériánkban megmutatjuk!

Karen Grassle (Caroline Quiner Ingalls) – 82 éves
Kattints a további képekért!

Több mint ötvenszer jelölték Emmy-díjra az 1990-ben debütált Miért éppen Alaszka? című sorozatot, ami mind a mai napig nagy népszerűségnek örvend, éppen ezért kíváncsiak voltunk, vajon hogyan néznek ki mostanság a produkció sztárjai.

Leadfotó: NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images

Forrás: Closer Weekly

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Fashion&Beauty
Idén ősszel a sminktrendeket a terrakotta árnyalatok uralják.
Lifestyle
A Rák párkapcsolatában komoly problémák adódhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Az Emily Párizsban című sorozatból megismert Ashley Park nemcsak a képernyőn, de a való életben is lenyűgöző stílusával hívja fel magára a figyelmet, ő maga pedig még attól sem retten vissza, hogy...