A Konyhafőnök: ez derült ki Sárközi Ákossal kapcsolatban, erre kevesen mertek volna fogadni

Ugyebár már régen tudni lehet, hogy Sárközi Ákos nem lesz ott A Konyhafőnök új szezonjában, azonban most mégis változott a helyzet.

A rajongók mélységesen felháborodtak, amikor megtudták, hogy a Michelin-csillagos szakácsot kitették a zsűriből

A Konyhafőnök túl van tíz évadon, és érezni lehetett a levegőben, hogy kicsit kezd elfáradni a műsor. Ez ugyebár a nézettségben is megmutatkozott, szóval új arcokat és új szerkezeti elemeket fog bevezetni a csatorna. Ennek ugye az lett a vége, hogy sokak kedvence, Sárközi Ákos kikerült a zsűriből.

A nézők vegyes érzelmekkel fogadták a hírt. Akadnak olyanok, akik már nagyon várják, hogy a csatorna bejelentse az új zsűrit, míg sokan kijelentették, hogy így már nem fogják nézni A Konyhafőnököt.

Nem olyan rég azonban igazi meglepetés bejelentés érkezett az RTL-től, de hogyan kapcsolódik ez Sárközi Ákoshoz, az a galériánkból kiderül!

Sárközi Ákos alaposan be van táblázva, és hamarosan láthatjuk is az RTL képernyőjén, mivel a Sztárboxban fog ringbe lépni. Azt is pletykálták ugye, hogy a felkészülés miatt nem is nagyon lett volna ideje A Konyhafőnök felvételeire.
Kattints a további képekért!

A Konyhafőnök nézői alaposan felháborodtak, miután kiderült, hogy az egyik legnagyobb rajongótáborral rendelkező séfet, Sárközi Ákost hosszú évek után elküldik. A műsor ezzel lehet elkezdte megásni a saját sírját.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, több mint 200 fajta rák létezik, a korai jelek észlelése pedig kulcsfontosságú a betegségek esetében, ugyanis az életünket is megmentheti, ha időben észrevesszük a tüneteket...
Sztárok
A Dancing with the Stars idei évadának nagy meglepetése a hazai TikTok egyik legnépszerűbb tartalomgyártója, Whisper Ton, aki Tóth Katica partnereként lép a parkettre néhány hét múlva.
Sztárok
A három Oscar-díjjal kitüntetett hollywoodi színészóriás manapság már csak kevés embert enged közel magához, 32 éves fia, a szintén a színészi hivatással kacérkodó Ray azonban köztük van. A...