Sztárok

Elpattant a cérna Lakatos Márknál: a híresség brutális kritikával illette a Sztárbox új évadát

A 49 éves médiaszemélyiség saját Instagram-oldalán mondta el kendőzetlen véleményét a műsorról.

Nem minden sztár lelkesedik érte

Nemrégiben kezdetét vette az RTL Sztárbox című műsorának legfrissebb évada, melyben - a korábbi szezonokhoz hasonlóan - a magyar sztárvilág krémje teszi próbára szerencséjét a szorítóban. Az idei évadban példáu olyan hírességek húznak majd bokszkesztyűt, mint Varga Viktor, Veréb Tamás, Czutor Zoltán, Földes Eszter, Shane Tusup, Németh Kristóf vagy épp Pap Dorci, de a sort még hosszasan folytathatnánk. A produkció természetesen a televíziónézőket is lázban tartja, ám akadnak olyan médiaszemélyiségek, akikből felfokozott lelkesedés helyett inkább haragot és értetlenséget vált ki az egymást ököllel, százezrek szeme láttára ütlegelő sztárok látványa. Közéjük tartozik a 49 éves stylist, Lakatos Márk is, aki saját Instagram-oldalán fogalmazott meg vitriolos kritikát a műsorra szemben.

"Mindenhonnan az ömlik felém, hogy ki kit ütött úgy ki, hogy aztán az percekig nem tud felkelni, ki kinek verte ki a fogát, az hogyan vérzett, melyik csaj melyiket pofozta rongybabaként percekig, amiről a kemény, férfi bokszkommentátor azt mondta, hogy az cicaharc… Igazából agresszió, erőszak és nőgyűlölet ömlött az irányomba ennek az egyébként rendkívül sikeres tévéműsornak a kapcsán" - fejtette ki álláspontját Lakatos.
Kattints a további képekért!

Dobos Evelin volt a Budapest Central European Fashion Week egyik sztárvendége, és a helyszínen többek között a ma este kezdődő Sztárboxról is beszélt a Femcafe-nak.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Sztárok
Árpa Attila rosszullétet színlelve Az Árulók forgatásán kérte meg Alexandra kezét, és bár voltak hullámvölgyeik, most őrülten boldogok együtt.
Lifestyle
Most nagyon sokáig ingyen telefonálhatsz, vagy díjmentesen bővítheted az adatkeretedet. Megmutatjuk, hogyan tudod bekapcsolni!
Utazás
Előfordult már, hogy hiba csúszott a MÁV jegyértékesítési rendszerébe, de most ezért néhányan duplán fizethettek.