Óriási sikert aratott Meghan Markle fast fashion outfitje: mindenki 12 ezer forintos blúzát akarja most

Meghan Markle és Harry herceg a napokban több kolumbiai városban is megfordult: a hercegné minden alkalommal mesés szettben mutatkozott, az a felső pedig, amit Cali városában láttak rajta, pillanatok alatt nagy szenzáció lett.

Imádják a rajongók

A sussexi hercegi pár múlt héten érkezett a négynapos látogatására Kolumbiába, méghozzá Francia Márquez alelnök meghívására – „királyi körútjuk” alatt egy sor eseményen tették tiszteletüket, beleértve egy bogotai színház előadását, egy Santa Fe városában lévő iskola, illetve egy veteránokat befogadó rehabilitációs központ meglátogatását. Augusztus 18-án tovább indultak az ország délnyugati részén fekvő Cali városába, ahol az Enrique Buenaventura Községi Színházban tartott, a nők szerepvállalásának elősegítéséről szóló rendezvényen a hercegné alaposan meglepte a közönséget, ugyanis spanyolul mondott egy igencsak megható beszédet. Rajongóit azonban nem csupán szavaival sikerült lenyűgöznie, hanem csinos megjelenésével is, melynek legnagyobb különlegessége az általa viselt blúz volt; galériánkban megmutatjuk, milyen sikkesen ragyogott benne!

Meghan Markle szokásához híven dél-amerikai turnéja során is szebbnél szebb szerelésekben lépett a nyilvánosság elé – a fent látható, az egyik kolumbiai divattervező által megálmodott midiszoknyája például kifejezetten különleges darab.
Kattints a további képekért!

Egy szálloda alkalmazottjai voltak azok, akik majdnem felfedték a hercegi pár titkát, amit bizony Harry és Meghan még sokáig nem szerették volna, ha kiderül.

Leadfotó: Diego Cuevas/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Még augusztusban született meg Hailey és Justin Bieber első gyermeke. Nagy kérdés, hogy milyen apuka lesz majd a világsztárból, aki egykor a tinik bálványa volt.
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.