Kit Harington, azaz Havas Jon végre alaposan beolvashatott a Trónok harca lezárása miatt

Havas Jon sokaknak az egyik kedvenc karaktere volt a Trónok harcában. Természetesen a hölgy rajongóknak az is mozgatta a fantáziáját, hogy Kit Harington eléggé jóképű.

Most végre kiadta magából, amit a Trónok harca lezárása miatt érzett

Újra szárnyal a Trónok harca őrület, mivel a Max-on nem olyan rég fejezték be a Sárkányok háza második évadát. Ugye ebben előzményként a Targaryen-dinasztia felemelkedését, és a család belső viszályain keresztül annak bukását tárja a nézők elé.

A Trónok harcát ugyebár 2019-ben befejezte az HBO, a rajongók már csak George R. R. Martin könyveire várnak. Itt az író már annyi féle ígéretet tett, hogy teljesen felesleges elmélkedésbe bocsátkozni, mikor fog megjelenni A tűz és jég dalának hatodik könyve, a The Winds of Winter.

Viszont nemcsak a könyvrajongók örülnének neki, hanem azok is, akik nézték a sorozatot, mert méltó lezárást szeretnének a sztorinak. Most már végre Kit Harington is kiadta magából, hogy mi volt a probléma az HBO-s széria végével.

Martin sokszor nyilatkozott arról, hogy teljesen más lesz a befejezés a könyvben, mint a sorozatban. Az olvasóknak természetesen elegük van az ígérgetésből, inkább olvasni szeretnék a regényt.
Kattints a további képekért!

A világhírű Sophie Turner régi barátnőjét csókolgatta a londoni Notting Hillben. A szokatlan gesztusról a paparazzók sem maradtak le.

Leadfotó: HBO

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Az alábbi betegségeknél akár jelentős enyhülést is hozhatnak a gyógyvizes fürdőkúrák.
Sztárok
Jason Momoa és Lisa Bonet ritkán látott fia, a 15 éves Nakoa-Wolf ha akarná, sem tudná letagadni édesapját, sőt: a tinédzser egy az egyben úgy néz ki, mint az Aquaman sztárja.
Sztárok
Idestova négy éve annak, hogy Harry herceg és Meghan Markle elhagyták a monarchiát, majd új életet kezdtek az Egyesült Államokban, amiről az egykori színésznő félreérthetetlen módon beszélt a...