Károly és Diana ezt sosem csinálta: Katalinék nyíltan szembemennek a palotával

Katalin hercegné és Vilmos herceg kötelességtudóan végzik királyi kötelezettségeiket, azonban gyermekeik miatt több ponton is szembe mennek a palota hagyományaival.

Más látásmódot képviselnek

A gyereknevelés önmagában sem könnyű feladat, ha viszont valaki előkelő királyi családtag, pláne rengeteg kihívással kell megküzdenie mint nap – pontosan ebben a különleges helyzetben van Katalin hercegné és Vilmos herceg is, akik kiemelt figyelmet fordítanak három gyermekük, György herceg, Sarolta hercegnő, illetve Lajos herceg fejlesztésére, okítására. Tudatában annak, hogy csemetéik egyszer ugyanolyan reflektorfényben állnak majd, mint ők maguk, a házaspár igyekszik megtalálni az egyensúlyt a nyilvános szereplés és a minél normálisabb, csendesebb, kiegyensúlyozottabb gyermekkor között. Galériánkban eláruljuk, milyen tradíciókkal megy szembe a leendő király és királyné fiaik, illetve egy szem lányuk miatt:

A házaspár látásmódjában Katalin szülei, Carole és Michael Middleton is jelentős szerepet játszanak, hiszen polgári származásuk végett sokat segítenek, hogy a gyerekek földhözragadtak és átlagosak legyenek.
Kattints a további képekért!

Vajon milyen munkahely lehet Katalin és Vilmos palotája? Nos, most kiderült, ahogyan az is, hogy mit csinált a személyzettel a hercegné, miután megszületett harmadik gyermeke, Lajos.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images

Forrás: Bright Side

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Lifestyle
A Vízöntőre végre rátalálhat a nagy szerelem! Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Egészség
Egy orvos szerint már a fiatalabb korosztály, akár 30-40 évesek is bekerülnek ilyen tünetekkel az osztályra. A legfontosabb továbbra is a megelőzés, mert egy agyvérzés tönkre teheti az életünket.
Egészség
Minőségi és higiéniai szempontok miatt érdemes kétszer is meggondolni, hogy használod-e őket.