Eszedbe ne jusson ilyen színű fürdőruhát viselni a strandon: veszélyes is lehet

Ahogyan a Mirror is írja, egy ápolónő mindenkit arra figyelmeztet, hogy két bizonyos árnyalatú bikinit vagy fürdőruhát semmi esetben se viseljünk a strandon - különös oka van annak, hogy miért is fontos ez.

Kerüld ezeket a színeket, ha módodban áll

A fürdőruha kiválasztásánál a legtöbb ember esetében fontos szerepet játszik a fazon, a kialakítás és az ár mellett a szín is, ami érthető, hiszen ha például valaki ki nem állhatja a pirosat, vagy egyszerűen nem áll jól neki ez az árnyalat, akkor bizonyára nem fog egy ilyen színű darabot megvenni. Márpedig a nyaralás során, főleg a strandon mindenki szeretne a lehető legjobban kinézni, és nem amiatt feszengeni, hogy az adott bikini hogy mutat rajta. Nos, egy ápolónő szerint azonban egy adott illető ízlésétől függetlenül két színt érdemes elkerülni a fürdőruhákat illetően, ez ugyanis akár az életünket is megmentheti. Galériánkban találod a részleteket!

Jose Angel azt állítja, hogy veszélyes is lehet, ha rossz színű fürdőruhát választunk, az árnyalatok ugyanis döntő szerepet játszhatnak a vízi balesetek megelőzésében.
Kattints a további képekért!

Egy légiutas-kísérő elárulta, mit érdemes megtenned először közvetlenül azután, hogy felszállsz a gépre.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Az asztrológia szerint egyes csillagjegyek képviselői különleges barátságot nyújtanak, és haláluk napjáig lojálisak maradnak a számukra legfontosabbakhoz; te vajon köztük vagy?
Lifestyle
Magyarországon most mindenki az árvízről beszél, de sokan felteszik a kérdést, hogy melyik volt a legpusztítóbb áradás a világtörténelemben?
Sztárok
Szellő István már nagyon régóta az RTL Híradó egyik arca. Azonban egy szép gázsiért vajon bevállalna egy Sztárboxos összecsapást?