Ezzel panírozd a húst és a zöldségeket zsemlemorzsa helyett: sokkal ropogósabb lesz a bunda

Ha extra ropogós és ízletes rántott húsra, karfiolra, brokkolira vagy épp sajtra vágysz, akkor mindenképp érdemes megfontolnod, hogy a panírozás során a hagyományos zsemlemorzsa helyett valami egészen különleges hozzávalót használj.

Így már próbáltad?

A panír elkészítése nem egy bonyolult feladat, hiszen csupán lisztre, tojásra, valamint zsemlemorzsára van szükségünk hozzá, és a magyarok gyakorlatilag képesek bármit és mindent is bepanírozni a húson, a sajton és a zöldségeken kívül is, majd kirántani ezeket az ételeket. Nos, egy biztos: nincs is finomabb egy kívül ropogós, belül szaftos rántott húsnál, ám sokszor a sima zsemlemorzsától nem lesz kellőképp roppanós a panír: ahogyan a Mindmegette is írja, érdemes olykor mással helyettesíteni nagyanyáink kedvenc hozzávalóját a változatosság kedvéért, így nem csupán az étel íze, de az állaga is megváltozik majd, méghozzá a javára. Ha kíváncsi vagy, mi kell ahhoz, hogy ínycsiklandóan ropogós panírt kapj, lapozd fel galériánkat!

A panírozott, rántott ételek sok ember kedvencei, hiszen ízletesek, laktatók, köretként pedig gyakorlatilag bármi fogyasztható melléjük, legyen szó sült burgonyáról, krumplipüréről, grillezett zöldségekről vagy épp rizsről.
Kattints a további képekért!

A méz tele van jótékony tápanyagokkal, azonban csomó olyan szuper tulajdonsággal is rendelkezik, amire a legtöbben nem is gondolnak.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Szellő István már nagyon régóta az RTL Híradó egyik arca. Azonban egy szép gázsiért vajon bevállalna egy Sztárboxos összecsapást?
Sztárok
A walesi házaspár, mint az kiderült, attól tart, hogy két gyermekük Harry nyomdokaiba lép majd.
Sztárok
Cindy Crawford 1993-ban viselte pályafutásának egyik legikonikusabb kreációját, amit most lánya, Kaia Gerber öltött magára a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.