Sztárok

Shane Tusup megmutatta két hónapos kislánya arcát: varázslatos fotó készült a sztárcsemetéről

Aurora Ann Tusup májusban jött a világra, ám a közismert úszóedző és felesége, Nagy Viktória Zoé csak most mutatták meg kisbabájuk arcát a nagyközönségnek.

"Megáldotta az életünket"

Májusban a Femcafe.hu is beszámolt róla, hogy megszületett Shane Tusup úszóedző és Nagy Viktória Zoé fitneszbajnok első közös gyermeke. "Péntek reggel megtörtént életünk legvarázslatosabb pillanata, amiről egész életünkben álmodtunk. 2 óra 44 perckor megszületett Aurora Ann Tusup! Egészséges, boldog, gyönyörű kislány, 3150 grammal és 53 cm-rel jött világra. Nem is lehetnénk hálásabbak ezért a kis angyalért, aki megáldotta az életünket" - ujjongott akkor az édesapa, aki az Instagramon rögtön közzé is tett egy megható családi fotót, melyen a kis jövevény kézfeje is látható volt. Igen ám, de a boldog szülők azóta sem mutatták meg kíváncsi követőiknek a kis Aurora Ann arcát. Most viszont végre ezt az adósságukat is törlesztették.

Tusup és Nagy Viktória Zoé úgy érzik, életük és közös szerelmük végre tényleg beteljesedett a kis Aurora Ann érkezésével.
Kattints a további képekért!

Az előadó nem a Majkával való szócsatát folytatta, hanem egy olyan dologra kérte meg az Azi-rajongókat, amit sokan közülük nem fogadtak túl jól.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Lifestyle
Természetesen a vírusnak pont az a lényege, hogy meglapuljon a számítógépen vagy a telefonon, azonban vannak árulkodó jelek, amik lebuktatják.
Sztárok
Rengeteg olyan híresség van, aki képes bármit megtenni azért, hogy a lehető legjobban tudjon eljátszani egy szerepet, és még az sem jelent akadályt, ha drasztikus átalakuláson kell átmenni.
Lifestyle
Szakértők járták körbe az egyik leggyakoribb kérdést a farmernadrágok mosásával kapcsolatban. Most kiderül, milyen gyakran kellene tisztítani őket.