Nem jött be az emberek számítása: ez a versenyző nyerte a 39. Forma 1-es Magyar Nagydíjat

Óriási volt az izgalom a vasárnapi futam előtt és alatt, nem véletlenül, hiszen az első három helyről olyan pilóták rajtolhattak, akik mind szerették volna, ha végül az ő kezükbe kerül a Herendi Porcelánmanufaktúra legnagyobb trófeája.

Megteltek a lelátók, a Magyar Nagydíj pedig ezúttal sem okozott csalódást

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, a Formula-1 39. Magyar Nagydíja 2024-ben is teltház előtt került megrendezésre, ebből is jól látszik, hogy hazánkban is rengeteg szerelmese van a száguldó cirkusznak. Persze külföldi rajongókból sem volt hiány: a lelátókon rengeteg holland Verstappen-drukker verődött egy csapatba, akik külön buszokkal érkeztek a Hungaroringre, de britek és németek is akadtak szép számmal, ahogyan egyébként az olasz Ferrari-szurkolók is talpig beöltözve reménykedtek abban, hogy majd egyik kedvencük végez a dobogó legfelső fokán. A szombati időmérő alapján az első rajtkockáról Lando Norris, a másodikról csapattársa, a szintén McLaren-es Oscar Piastri, míg a harmadik helyről a háromszoros világbajnok holland pilóta, Max Verstappen indulhatott, mögöttük pedig Carlos Sainz és Lewis Hamilton bizakodtak abban, hogy a hosszú rajtegyénesnél esélyük nyílik arra, hogy megelőzzék ellenfeleiket. Hogy ez végül sikerült-e nekik, és hogy ki végzett a 70 kör után az első helyen, aki a magasba emelhette a pódiumon a meseszép és rendkívül értékes Herendi-trófeát, azt galériánkból megtudhatod!

A hétszeres világbajnok két helyet is javított, így végül nem az ötödik, hanem a harmadik helyen végzett, aminek a Mercedes pilótája meglehetősen örült, hiszen ez volt a 200. alkalom, hogy a dobogóra állhatott pályafutása során.
Kattints a további képekért!

Meglepő eredménnyel zárult a 39. Formula 1 Magyar Nagydíj időmérő edzése: az első helyen egy egyszeres futamgyőztes végzett.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A The Hollywood Reporter szólaltatta meg a sussexi hercegné egykori munkatársait, akik nem festettek hízelgő képet Harry 43 esztendős feleségéről.
Lifestyle
Gondoltad volna, hogy nem mindegy, hol tárolod a hűtőszekrényen belül a nyers húst felhasználás előtt? Nos, egy új kutatás szerint a legtöbben nem a megfelelő helyen tartják ezt az élelmiszert.
Lifestyle
Hétfőtől minden budapesti Duna-szakaszon harmadfokú az árvízvédekezési készültség Budapesten - közölte Facebook-oldalán Karácsony Gergely főpolgármester.