Még egy szülést is le kell tudniuk vezetni - Ezeket tanulja meg egy légiutas-kísérő

A légiutas-kísérők munkája sokrétű és felelősségteljes, és nagy kihívás elé néz, aki ezt a szakmát választja. A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága Magyarországról is toboroz embereket.

Most kiderült, pontosan mit is tanulnak

A légi-utas kísérő feladatai közé tartozik az utasok biztonságának és kényelmének biztosítása, az elsősegélynyújtás, a fedélzeti szolgáltatások menedzselése, és a vészhelyzetek kezelése. Igazából még egy szülést is le kell tudniuk vezetni, ha muszáj.

Egy légikísérő napja változatos lehet, hiszen minden járat más és más kihívásokat állít eléjük. A munka nemcsak fizikai, hanem mentális készségeket is igényel, mint például a stressztűrő-képesség, a csapatmunka, és a kiváló kommunikációs készség.

A galériánkban megmutatjuk, mit is tanulnak pontosan, amire azért a külső szemlélőnek kevés rálátása volt eddig.

Az Emirates a világ egyik vezető légitársasága, amely luxus és kényelem szempontjából úttörő szerepet tölt be.
Kattints a további képekért!

Rengeteg kutatás vizsgálta már, milyen hatással van az emberekre, ha repülés közben alkoholt fogyasztanak. Ismét nem túl biztató adatok láttak napvilágot.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Angelina Jolie-nak sosem kellett a szomszédba mennie divattippekért, hiszen ő maga testesíti meg a követendő stílust és ízlésességet, amiről a 62. New York-i Filmfesztiválon is mindenki...
Lifestyle
Gondoltad volna, hogy párszáz forintból elkészítheted otthon a saját "hajnövesztő szeredet"?
Fashion&Beauty
A bwnet.hu szervezésében idén 5. alkalommal került megrendezésre a Budapest Hair Show, amely a legújabb frizura trendeken keresztül kapcsolja össze a szépség és divat témakörét, és irányt mutat a...