Ők Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones ritkán látott gyermekei: Carys és Dylan kiköpött másai híres szüleiknek

Michael Douglas, a világhírű színész, ritkán látható közvetlenül családjával a nyilvánosság előtt, de az America’s Burning című dokumentumfilm premierjén New Yorkban éppen ez történt.

Igazán büszkék édesapjukra

A család megjelenése azonnal felkeltette a média figyelmét, hiszen Michael Douglas és felesége, Catherine Zeta-Jones ritkán mutatkoznak együtt gyermekeikkel ilyen hivatalos eseményeken. A 79 éves színészt elkísérték gyermekei, a 21 éves Carys és a 23 éves Dylan, akik büszkén támogatták édesapjukat a DGA Színház vörös szőnyegén. Az America’s Burning című dokumentumfilm világpremierje a Tribeca Filmfesztiválon debütált júniusban, és most a New York-i vetítésen is nagy sikert aratott. A film, amelyet Michael Douglas narrál és amelynek executive producere is, a mai Egyesült Államok politikai és társadalmi megosztottságát tárja fel. Olvass tovább a részletekért!

Michael és Catherine két közös gyermekükkel boldog családot alkotnak, de a színésznek van egy másik fia is, Cameron, aki előző házasságából származik. A család összetartása és szeretete gyakran megmutatkozik közösségi média bejegyzéseikben, ahol bepillantást engednek magánéletük boldog pillanataiba. Májusban Michael egy fotót osztott meg, amin a család együtt vakációzik, ezzel ünnepelve az Anyák napját.
Kattints a további képekért!

A legendás színésznő nosztalgikus érzéseket csalogatott elő hűséges rajongóiból.

Leadfotó: Getty Images, forrás: people.com

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Lifestyle
Gondoltad volna, hogy az éjszakai pihenés alatt is karcsúsodhatsz, ha lefekvés előtt egy bizonyos "csodaitalt" kortyolgatsz? Nos, hidd el, ez tényleg lehetséges!
Egészség
Gondoltad volna, hogy abban az esetben, ha bizonyos illatokat párologtatsz a hálóban, akkor akár alvás közben is javulhat a memóriád? Nos, ezt állítja egy tanulmány.
Lifestyle
A Mérleg érzései teljesen felkavarodhatnak egy bizonyos helyzet vagy személy miatt. Napi horoszkóp.