Sztárok

Kitálalt az FBI: íme a meglepő igazság Donald Trump merénylőjéről

A Donald Trump kampánygyűlésén merényletet elkövető férfi egyedül cselekedett, és egyelőre nem találják nyomát annak, hogy valamilyen mentális betegségben szenvedett volna vagy bármilyen ideológiát követett volna – mondta el vasárnap Christopher Wray, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója.

Félautomata lőfegyvert használt

Wray hangsúlyozta, hogy a nyomozás még kezdeti szakaszban van. Egyik prioritásuk, hogy feltárják a 20 éves elkövető indítékát. Mindeddig a közösségimédia-oldalain sem találták nyomát fenyegető írásoknak vagy bejegyzéseknek - írja az MTI.

Az FBI-igazgató megerősítette, hogy a támadó egy félautomata lőfegyvert használt, amelyet az apja vásárolt legálisan. Az autójában gyanús szerkezetet találtak, amelyet laboratóriumban fognak megvizsgálni.

Wray megjegyezte, hogy az online térben máris fokozódtak az erőszakcselekményekkel kapcsolatos fenyegetések a Trump elleni szombati merényletkísérlet óta.
Kattints a további képekért!

A Politico közölte: két nemzetbiztonsági szakértő is úgy látja, Donald Trump republikánus elnökjelölt ukrán területeket adna át az oroszoknak, ha másodszor is hatalomra kerülne.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Mindez még évekkel ezelőtt történt, nem sokkal azután, hogy Kamilla örök hűséget fogadott Károlynak.
Utazás
Jövő kedden együtt kel majd fel a Hold és a Szaturnusz a délkeleti horizonton, hogy szorosan összefonódva emelkedjenek egyre magasabbra, hajnalban pedig az év egyetlen részleges holdfogyatkozását is...
Lifestyle
Az új funkció a Google és az Internet Archive együttműködésének köszönhető. Fogadjunk, hogy te sem akarsz majd lemaradni róla!