Nagy baj van? Sokat elárul Kamilla királyné néhány szavas megjegyzése

Javában zajlik a 2024-es wimbledoni teniszbajnokság, ahol a minap Kamilla királyné is tiszteletét tette. III. Károly felesége nagyon jól érezte magát a nívós sporteseményen, egy ponton azonban elgondolkodtató megjegyzést tett egy korábbi játékosnak.

Nehéz időszak

Kamilla királyné július 10-én ellátogatott Wimbledonba, ahol Debbie Jevansszel, az All England Lawn Tennis Club elnökével együtt élvezte a sportesemény hangulatát, de nem csupán a meccs élvezetére szánt időt: szívesen találkozott a labdaszedőkkel, és egy-egy kedves beszélgetést is folytatott a lelkes fiatalokkal. Az előkelőség nem egyedül érkezett, hanem húga, Annabel kíséretében, akivel egy másik korábbi profi teniszezőnek, Laura Robsonnak is odaköszöntek. A sportoló örömmel váltott néhány szót az uralkodó feleségével, aki akarva-akaratlanul elszólta magát a brit királyi család ügyeivel kapcsolatban; részletek a galériában!

Kamilla megadta a módját a wimbledoni teniszbajnokságnak: a királyné ezúttal egy krémszínű Anna Valentine ruhát választott, melynek szoknyarészét zsiráfok díszítették – a darabot egyébként nem most láthattuk rajta először, tavalyi kenyai látogatásán már viselte.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegnét remek divatérzékkel áldotta meg a sors, s bár az esetek többségében maga állítja össze a szettjeit, van, amiről kénytelen egyeztetni a palotával.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
A budai várnál egy elég érdekes összkép fogadja a látogatókat. A látványt innentől kezdve a WC-k uralják.
Lifestyle
Kétszáznyolcvannál is több rosszindulatú Android-alkalmazást detektáltak a kiberbiztonsági szakemberek. A kártevők optikai felismerést használnak kriptopénz-tárca hitelesítő adatok ellopására a...
Sztárok
Emmy-díjat kapott Sabi Tulok magyar származású hangmérnök, a Beach Boys-dokumentumfilm egyik alkotója.