Már most hiányzik Russell Crowe, de a Gladiátor 2 előzetese így is kielégít minden vágyat

Russell Crowe és Joaquin Phoenix párosát nehéz lesz túlszárnyalni, ahogyan a Gladiátor első részét is. Talán most tényleg olyan folytatást kapunk ennyi év után, amit nem baltáznak el.

A Gladiátor 2 az utóbbi évek egyik legnagyobb durranása lehet

Nem hisszük, hogy olyan nyitotta meg ezt a cikket, aki nem látta még a Gladiátor első részét, de ha valóban így van, akkor most kerüld ki ezt a bekezdést, mivel hatalmas spoilert fogunk ellőni. Ugyebár tudjuk, hogy Russell Crowe karaktere, Maximus meghal a Gladiátor első részének a végén. Olyan búcsú ez, amit nehéz volt könnyek nélkül végignézni.

Maximus is feltűnik az új előzetesben, de csak egy kis visszaemlékezés miatt. A Gladiátor második része sokáig váratott magára, mivel 24 év után készítették el.

A galériánkban megmutatjuk az előzetest, és azt is, mire kell számítani a filmben!

Ridley Scottnak vannak ritkán melléfogásai, de azért a világ egyik legtehetségesebb rendezőjéről beszélünk. A rajongók nagyon remélik, hogy a Gladiátor 2 hozni fogja az első rész színvonalát.
Kattints a további képekért!

Eddie Murphy és a producer, Jerry Bruckheimer is utálták a Beverly Hills-i zsaru egyik részét. Hát igen, a filmtörténelem során sokakat kísért a hármas szám, amikből nagy bukták lettek.

Leadfotó: Paramount Pictures

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Ilyenkor előfordulhat, hogy a rokonoktól, vagy a barátoktól is nagy mennyiségű paradicsomot kapunk, akik a kertjükben termesztik. Nem csak a lecsó főzése a megoldás!
Sztárok
Katalin hercegné legkedvesebb hobbija nem tartozik apósa, III. Károly kedvencei közé, sőt a király annyira „lehetetlennek” találja ezt a tevékenységet, hogy már rég nem is próbálkozik vele.
Home&Design
Közeledik az év vége, ami azt jelenti, hogy a stílus-előrejelzők és a trendelemzők 2025-re figyelnek – és ebbe beletartoznak a festékmárkák is, akik deklarálják a színtrendeket, amelyeket a következő...