Hatalmas titkot árult el egy vízszerelő: ezt kell tenned, ha megtörténik a baj

A váratlan események közül a csőtörés az egyik legkellemetlenebb a háztartásokban. Nem csak a családi házakban, hanem a társasházakban is gyakori.

Egy vízvezeték-szerelő elárulta a titkot, mit kell ilyenkor tenni

Csőtörés sajnos bármelyik háztartásban előfordulhat, amikor a vízvezeték megreped, vagy ami a legrosszabb: eltörik. Ez nemcsak kényelmetlenséget okozhat, hanem komoly károkat is eredményezhet az ingatlanban, és jelentős javítási költségeket vonhat maga után.

A szakemberek szerint a csőtörés elkerülésének legjobb módja a rendszeres karbantartás és ellenőrzés. Ez magában foglalja a csövek állapotának vizsgálatát, a korrodálódás, repedések és egyéb potenciális problémák időben történő azonosítását. Fontos a szigetelés is, különösen a fagyveszélyes időszakokban.

Egy vízszerelő azonban elárulta, mit kell tenned, ha megtörténik a baj! A galériánkban mindent megmutatunk!

A csőtörés jelei közé tartozik a falakon, mennyezeten vagy padlón megjelenő nedves foltok, a hirtelen megnövekedett vízszámla, a csökkent víznyomás, vagy a csöpögő csapok. Ha ezeket a jeleket észleljük, azonnal forduljunk szakemberhez, hogy megelőzzük a nagyobb károkat.
Kattints a további képekért!

Álmaik otthonát látták benne, igaz, nyakig állt a szemétben. De a takarítás igencsak megérte.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Az élet furcsa és kiszámíthatatlan módokon sodorhat minket szembe múltunkkal.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy a Clooney-családban remek genetika öröklődik: George is minden bizonnyal anyjának köszönheti sármos külsejét.
Sztárok
Vasárnap este a Sztárbox hatodik negyeddöntőjében a férfi könnyűsúly, a férfi középsúly és a férfi nehézsúly kategória egy-egy versenyzője mérkőzik meg egymással a ringben. A nézők közül sokan...