Sztárok

Hirtelen előkerült Jolie és Pitt 15 éves fia, a rajongók azonban el sem akarják hinni, hogy tényleg őt látják

Angelina Jolie-t a paparazzók rendkívül ritkán fotózzák le 15 éves fia, Knox társaságában. A fiatalember azonban most - hosszú idő után - ismét kilépett "a rivaldafénybe."

A kettészakadt család

Habár az Oscar-díjas Angelina Jolie minden gyermekéért rajong, egyes csemetéit szinte sosem viszi magával a vörös szőnyeges eseményekre, de még a paparazzók sem sűrűn kapják lencsevégre őket. A 49 esztendős színésznő viszonylag gyakran mutatkozik Maddox, Pax, Zahara és Vivienne társaságában, ugyanakkor Knox nevű fia csak kivételes alkalmakkor tűnik fel mellette a nyilvános rendezvényeken, illetve a lesifotókon. Mindez azért is alakulhatott így, mert ő még mindig szorosabb szálakkal kötődik édesapjához, az Oscar-díjas Brad Pitthez, akitől - a Jolie-tól való válását követően - sajnos elidegenedett a legtöbb csemetéje. A 15 éves Knox most váratlanul ismét kilépett "a rivaldafénybe", a rajongók azonban el sem akarják hinni, hogy őt látják a vadonatúj fényképeken, melyeken édesanyja, Angelina Jolie is látható.

A tinédzserkorú Knox nem kerül sűrűn a kamerák kereszttüzébe. Ez a fotó is hosszú évekkel ezelőtt készült róla. Azt egyébként le sem tagadhatná, hogy világhírű szülők sarja, hiszen mind Jolie-ra, mind pedig Pittre feltűnően hasonlít.
Kattints a további képekért!

Nagy elismerésben részesült vasárnap Angelina Jolie a 77. Tony-gálán, ugyanis producerként ő lett a Legjobb musical kategória nyertese. A színésznő gyönyörű ruhában vette át a díjat, megjelenésében azonban valami más is szemet szúrt a rajongóknak.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Utazás
Az már eldőlt, hogy Sunita Williams és Barry Wilmore űrhajósok a karácsonyt, valamint a szilvesztert sem tölthetik a családjukkal.
Sztárok
Nagy álma Palácsik Tímeának, hogy egyszer saját gyermeke legyen, de ez sajnos még mindig nem jött össze neki. Most egy nagy fordulat jöhet az életében.
Sztárok
Az Inspiráló Nők jelölőbizottságának tagja, Lékai-Kiss Ramóna többek között arról mesélt a Femcafe.hu-nak adott interjújában, ki számára a legnagyobb női példakép.