Árpa Attila is lemondott a szexről egy ideig, de akad olyan világsztár, aki már 9 éve nem bújt ágyba senkivel

Hihetetlen, de vannak olyan sztárok, akik maguktól gondolták úgy, hogy nem szexelnek egy jó darabig. Árpa Attilának például tavaly volt olyan időszaka, hogy nem bújt ágyba senkivel.

A szakértők szerint a cölibátus akár még jót is tehet, de van, akire rossz hatással van

A cölibátus hivatalosan ugye a szexuális kapcsolatoktól való tartózkodás állapotát jelenti. A modern korban azonban ez nem csupán vallási életmódot folytató emberek körében fordul elő, hanem sokakat személyes döntés vezérel, például egy párkapcsolati csalódás miatt.

A cölibátus gyakorlása során kialakulhatnak olyan jellemvonások, mint az önuralom, és fejlesztheti a türelmet, de önmagunkat is jobban megismerhetjük.

„Nem vonz egy új ember és az ő új szokásai, a rigolyái, a megismerés izgalma. Másképpen töltődöm most. Kimondhatjuk, cölibátusban élek” – idézte az NLC Árpa Attilát, aki maga is belekóstolt ebbe.

A lap összeszedte, mely sztárok gondolták úgy, hogy tartózkodnak a szextől egy jó darabig! A galériánkban olyan nevek szerepelnek, mint például Orlando Bloom, aki csak Katy Perryre várt.

Lenny Kravitz azért elég komoly szexmentes életet él, mivel kilenc éve űzi a cölibátust. A 60 éves zenész addig nem fekszik le senkivel, amíg nem talál magának egy komoly kapcsolatot.
Kattints a további képekért!

Árpa Attilára ismét rátalált a szerelem, valamint a boldogság. Ráadásul az is lelepleződött, hogy egy korábbi barátnőjével békült ki.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Lifestyle
Ha így készíted a burgonyapürét a továbbiakban, akkor számíthatsz rá, hogy az egész család repetázni fog belőle, és másnapra már tuti nem marad a mennyei köretből.
Sztárok
A hercegné a minap egy gálán járt Los Angelesben Harry herceg nélkül, és bizony meglehetősen kitett magáért, már ami a kinézetét illeti.
Sztárok
Ahogyan a Cheat Sheet is írja, Harry egykori testőre kitálalt, és bevallotta, mi az oka annak, hogy a trónörökös roppant mód irigykedik öccsére a mai napig.