Lifestyle

Ez lenne a méltányos béke? Ha újra hatalomra kerül, ukrán területeket juttathat az oroszok kezére Donald Trump

A Politico közölte: két nemzetbiztonsági szakértő is úgy látja, Donald Trump republikánus elnökjelölt ukrán területeket adna át az oroszoknak, ha másodszor is hatalomra kerülne.

Tényleg ez vár Ukrajnára, ha Trump visszatér?

Jelenleg igen nagy esély van rá, hogy 2024 novemberében újra elnökké választják Donald Trumpot. A Politico információi szerint egyre több nemzetbiztonsági szakértő tart attól, hogy a republikánus elnökjelölt - újbóli győzelme esetén - meglehetősen radikális eszközökkel zárná le a több mint két éve dúló orosz-ukrán háborút. A hírek szerint az egykori amerikai elnök egy olyan megállapodást szeretne tető alá hozni, mely deklarálná, hogy a NATO nem terjeszkedik Ukrajna és Grúzia irányába, Moszkva pedig megtarthat néhány elfoglalt területet. Ez utóbbi kijelentés összhangban áll azokkal a korábbi információkkal, melyek szerint Trump a Donbasz-medence területeit és a Krímet ajánlotta fel Vlagyimir Putyinnak a békéért cserébe.

Korántsem biztos azonban, hogy az elnökjelölt az Ukrajna megsegítését célzó fegyverszállítmányokat is leállítaná. Azt viszont már korábban nyomatékosította, hogy a Biden-adminisztráció hibázott, amikor felcsillantotta Kijev előtt a NATO-csatlakozás perspektíváját.
Kattints a további képekért!

Szimmetrikus válaszként Ukrajna Oroszország elleni fegyverkezésére Moszkva fegyvert szállíthat az Egyesült Államok bármely ellenségének, tekintet nélkül annak státusára - írta Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese csütörtökön a Telegramon.

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Lifestyle
Lifestyle
Az őszi nátha nem elkerülhetetlen, és még ha meg is betegszünk, számos olyan módszer létezik, amely jelentősen lerövidítheti a betegség lefolyását.
Home&Design
Ha követed ezeket a lépéseket, olyan otthont hozhatsz létre, amely a nyugalmat, a harmóniát és a mediterrán életstílust sugározza – mindössze néhány apró változtatással.
Lifestyle
A Bika napját egy kellemetlen félreértés árnyékolhatja be. Napi horoszkóp.