Sztárok

Az ősi hagyományokkal nem lehet dacolni: jövőre elszakítják a családjától György herceget

A brit királyi család életét évszázados tradíciók, megtörhetetlen hagyományok irányítják, s hamarosan épp ezen előírások miatt változik meg gyökerestül az ifjú György herceg élete.

Ők sem bújhatnak ki a szabályok alól

A brit királyi család tagjainak életét különös szokások, évszázadok alatt kikristályosodott tradíciók, megtörhetetlennek tűnő hagyományok irányítják. Ezen előírások egy részét a külső szemlélő furcsának tarthatja, vagy akár még meg is mosolyoghatja, az azonban kétségtelen, hogy a szigorú szabályok biztosítják a családban a folytonosságot és a stabilitást. 2025-től Vilmos walesi herceg és Katalin hercegné legidősebb gyermekét, a 11 éves György herceget is érinteni fogja egy rigorózus, de megkerülhetetlen biztonsági előírás. Gyökerestül megváltozik a trónöröklési sorrendben jelenleg második helyen szereplő herceg élete.

György herceg jövőre ünnepli majd 12. születésnapját, és - a jelenleg érvényes biztonsági előírások szerint - innentől fogva nem utazhat majd együtt a testvéreivel és a szüleivel - írja a Marie Claire.
Kattints a további képekért!

Bár Vilmosra nem jellemző, hogy a nyilvánosság előtt üzengetne másoknak, a herceg most mégis ezt tette, még ha csak közvetve is: egy biztos, Meghan nem számított a trónörökös ezen lépésére.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Fashion&Beauty
Egy csinos kalap bármilyen szettet fel tud dobni, amivel Jennifer Lopez is tisztában van, szokásához híven pedig ezúttal is sikerült kiválasztania az egyik legstílusosabb darabot.
Lifestyle
Az Ikrek és kedvese új szintre emelik a kapcsolatukat. Napi horoszkóp.
Fashion&Beauty
Tökéletes választás az idei nyaralásodra.