A Gmail még csábítóbb lesz, és alig fogod várni, hogy kipróbáld az újítást

A Google már eleve pedzegette, hogy óriási ráncfelvarrást fog kapni a Gmail, de most meg is lépik a dolgot.

A mesterséges intelligencia fogja segíteni a levelezést, ehhez jobb, ha hozzászokunk

A Gmail, a Google által fejlesztett ingyenes e-mail szolgáltatás, 2004. április 1-jén indult el hódító útjára, és azóta is az egyik legnépszerűbb e-mail platform maradt.

A különlegessége igazából abban rejlett, hogy a Google a korábbi e-mail szolgáltatásoknál sokkal nagyobb tárhelyet kínált felhasználóinak – kezdetben 1 GB-ot, ami akkoriban forradalminak számított.

A Gmail legnagyobb vívmányai közt érdemes megemlíteni a mappák helyett címkék használatát, a levelekben való gyors és hatékony keresést, és a valóban működő spamszűrést. A szolgáltatás azóta is igyekszik a legkorszerűbb dogokat kínálni a felhasználóknak. A galériánkban megmutatjuk, mi lesz a mostani újítás lényege!

E-mail címre mindenkinek szüksége van a mai modern világban. A többség már a Gmailt használja, ami az egyik legkorszerűbb kliens a világon.
Kattints a további képekért!

A mesterséges intelligenciának elég hallgatóznia egy kicsit, és már meg is szerezte például a Facebook jelszavadat.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A palacsintát rengeteg módon el lehet készíteni. Ugyebár mi magyarok imádjuk a húsos változatot is.
Sztárok
A Michelin-csillagos séf tényleg szerencsés, mivel Rácz-Gyuricza Dóra gyönyörűbb, mint volt. Rácz Jenő kedvese nem fogta vissza magát, és villantott mindenkinek.
Lifestyle
A wifi a modern kor nagy csodája, és mindenhol keressük, hogyan tudunk rácsatlakozni a hálózatra. Na igen, de ennek sajnos vannak veszélyei is.