Sztárok

Ő Salma Hayek ritkán látott férje: A színésznőnek a világ egyik leggazdagabb férfija rabolta el szívét

Salma Hayek, hollywoodi színésznőt szárnyaló karrierje és sikere ellenére rengeteg kritika érte az évek során, mégpedig a házasságát illetően.

Sok bántás érte őket

Salma Hayek nem kevés rosszindulattal találta már szemben magát magánéletét tekintve. Házassága François-Henri Pinault üzletemberrel 2009 óta gyakran volt célpontja különféle pletykáknak és sztereotípiáknak. Az esküvőjük óta Salma rendszeresen szembesült azzal az állítással, hogy gazdagságért ment hozzá, amit határozottan tagad. Immár több mint tíz éve házasok, szerelmükből pedig egy lányuk is született, aki a Valentina nevet kapta. Salma őszinte gondolatai a szeretetről, elkötelezettségről és a híresség életének bonyodalmairól hangsúlyozzák kitartását a család védelmében és a férje iránti valódi ragaszkodását. Ha kíváncsi vagy, ki is pontosan Salma férje és miért érte őket ilyen sok bántás az elmúlt évek alatt, akkor olvass tovább!

Több mint egy évtizeddel a házasságuk után Salma Hayek még mindig emlékszik azokra a sztereotip vádakra, amelyekkel szembesült, miután a milliárdos üzletember, François-Henri Pinaulthoz ment feleségül. A pár 2006-ban találkozott, és akkor még nem sejtették, hogy lazán indult beszélgetésük valami komolyabbra fog fordulni. A Oscar-díjra jelölt sztár gyakran szólalt meg a házasságával kapcsolatos félreértésekről, és elmondta, hogy amikor hozzáment, mindenki azt gondolta, csak a férfi pénze miatt döntött így.
Kattints a további képekért!

Miért nem szabad cappuccinót inni délután? Szentségtörés, ha ananász kerül a pizzára? Honnan tudhatjuk, hogy igazán jó fagyit eszünk? Ezen kérdéseinkre kaptunk nemrég választ, amolyan kulináris gyorstalpalóként, egyenesen Gianni Annoni jóvoltából.

Leadfotó: Getty Images, forrás: brightside.me

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Mindannyian imádjuk azt az érzést, amikor új ruhákat vásárolunk. Azonban mielőtt felvennénk őket, van egy fontos lépés, amit sosem szabad kihagyni: az új ruhák kimosása. Miért is olyan lényeges ez?...
Lifestyle
A tengerparti szex a szenvedély és a szabadság tökéletes kombinációja lehet - már ha megfelelően előkészültök. Mutatjuk a vízparti szex "checklistjét".
Fashion&Beauty
Ha egy igazán stílusos alapdarabra vágysz, amelyet bármely évszak során és bármilyen alkalomra felvehetsz, akkor bizony itt az ideje beszerezni egy mellényt! Mutatjuk a legszebb darabokat!