Ebbe a gyönyörű nőbe szerelmes Jason Momoa - A rajongók furcsa dolgot szúrtak ki a képeiken

Jason Momoára az Aquaman sztárjára újra rátalált a szerelem. Ám a rajongók nem tudtak szó nélkül elmenni amellett, hogy a színész új párja rettentően hasonlít egy a színészhez közel álló személyre.

Jason Momoa továbblépett

Jason Momoa nehéz időszakot tudhat maga mögött. A Trónok harca sztárja 2022-ben hozta nyilvánosságra, hogy 16 év után elválik feleségétől, Lisa Bonettől, akivel 2017-ben házasodtak össze. Két gyermekük is született, Lola (16) és Nakoa-Wolf (15). Az érdekesség az, hogy azóta valóban külön voltak, de hivatalosan csak 2024 januárjában váltak el, méghozzá egyetlen nap alatt. A gyerekeik felügyeletét közösen gyakorolják, ez viszont nem meglepő, mivel nagyon békés keretek között zajlott a válásuk.

A Pagesix szerint a válás oka Jason Momoa karrierje, aki a rengeteget volt távol a forgatások miatt, és Lisa egy idő után már nem szívesen utazott vele. Persze egy időben pletykáltak arról, hogy kibékülnek, ám erre nem került sor, viszont rendkívül szeretetteljesen nyilatkoztak egymásról. Ami pedig Jason Momoát illeti, ő szemmel láthatóan elgyászolta a véget ért házasságát és továbblépett.

Kattints a galériára!

Idén Japánban forgatta Jason Momoa a Csavargások című sorozatának új részeit, és a forgatásokon vele volt a szerelme, a 13 évvel fiatalabb Puerto Rico-i színésznő, Adria Arjona. Ő az első komolyabb kapcsolata a színésznek, akit már az Instagramon is felvállalt.
Kattints a további képekért!

Julia Roberts, a híres Hollywood-i színésznő, mindig is törekedett arra, hogy magánéletét, különösen három gyermekét, távolt tartsa a reflektorfénytől, olykor viszont mégis szól néhány szót arról, milyen büszke édesanya is.

Leadkép: Matt Winkelmeyer/Getty Images, Forrás: brightside.me

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Fashion&Beauty
Victoria Beckham igencsak stílusosan, egy kiváló monokróm szerelésben prezentálta, miért is van szükségünk a zöld árnyalataira az őszi időszakban is.
Sztárok
Különös okai vannak annak, hogy a királyné miért nem viselt tiarát Károllyal való házasságkötése napján, míg akkor, mikor Andrew Parker Bowles-hoz ment feleségül, egy csodás fejdíszben láthattuk őt.
Fashion&Beauty
Valószínűleg neked is van egy trench kabát a ruhatáradban. De az is velúr hatású? Ha nincs, talán itt az ideje, hogy beszerezz egyet, ugyanis ez a stílusú kabát lesz az idei ősz egyik kulcsfontosságú...