Állítólag a részeg Justin Timberlake nem véletlenül került a rendőrség radarjára

Ugyebár sokan tudják, hogy Justin Timberlake a rendőrségen kötött ki, miután elkapták ittas vezetésért. A sztárt azonban valaki direkt felnyomta a mostani pletykák szerint.

Nehezen tudta kimagyarázni, hogy egyetlen martinit ivott

A 10-szeres Grammy-díjas énekes a Forget Tomorrow World Tour közepén tart, ami azért nem könnyű, mivel ő sem fiatal. Néha ki kell engednie a gőzt, amihez nem épp a legjobb módszert, az alkoholt, vette igénybe ezúttal.

Justin Timberlake picit túltolta a bulit az egyik Long Island-i hotelben. Persze ezzel nem is lett volna baj, de utána kocsiba ült.

Pechjére a rendőrök megállították, mert átment egy stop táblán, aztán kiderült, hogy teljesen részeg. A sztori azonban most fordulatot vett. A galériánkban kiderül, hogy mi történt!

Justin Timberlake-ről azóta rengeteg mém született. Az emberek viccesnek találták azt is, hogy a vérben úszó szemeit és az bűzös leheletét azzal próbálta kimagyarázni, hogy csak egyetlen martinit ivott, mielőtt volán mögé ült.
Kattints a további képekért!

Vajon Jessica Biel tud róla, hogy Justin Timberlake olykor túl szokta tolna a bulit? Az énekest ittas vezetésért tartóztatta le a rendőrség.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A Coldplay háromszor is elvarázsolt a magyar közönséget, és a banda folytatja tovább a turnéját. A zenekar nem olyan rég a Glastonbury Fesztiválon csinált igazi csodát.
Lifestyle
Úgy érzed ideje felpörgetni a szerelmi életedet? Ha az alábbi jegyek közé tartozol, ez a hét lesz rá a tökéletes időpont.
Lifestyle
Elfogyott a türelmi idő, és innentől csak visszaváltási lehetőséget jelölő csomagolással dobhatnak italokat piacra a gyártók. Sok kicsi sokra megy, így súlyos pénzeket bukhatunk, ha nem váltjuk...