Lifestyle

Sírva fakadt a nő, amikor meglátta, mit rejteget a szerelme a bőröndjében - a legszörnyűbb balsejtelme igazolódott be

A férfi a legváratlanabb pillanatban lepleződött le.

Mintha kicserélték volna a szerelmét

Borzasztó gyanú ébredt abban a 37 éves nőben, aki nem is olyan régen felfedezte, hogy drámaian megváltozott 13 évvel idősebb szerelme viselkedése - írja a Mirror. A hölgy csaknem egy évtizede alkot egy párt szíve választottjával, és bár 2020-ban volt némi mosolyszünet köztük, végül visszataláltak egymáshoz. Mostani krízisük azonban egészen más. A nő egy internetes fórumon panaszolta el, hogy partnere az utóbbi időben úgy bánik vele, mint egy idegennel: sokszor kifejezetten közömbös és érdektelen, míg a kedves, szeretetteljes pillanatokat fukar kézzel méri. Egy ilyen bosszantó helyzet már önmagában is elegendő ahhoz, hogy sötét gondolatokat ébresszen egy nőben, de a történet itt még korántsem ér véget: hősnőnk egy szép napon olyasmire bukkant szerelme bőröndjében, ami a legszörnyűbb balsejtelmét igazolta.

A hölgy felfedezte, hogy a barátja rendszeresen Viagrát szed. A bőröndjében lévő doboz szinte teljesen üres volt: a nyolcból csupán egyetlen tabletta maradt benne. Amikor kérdőre vonta, társa azt felelte, akkor szokta bevenni a kék bogyót, amikor az intim együttlétüket megelőzően túlságosan fáradtnak érzi magát, vagy épp felöntött kicsit a garatra.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Sztárok
Idehaza sokan még csak a nevéről sem hallottak, pedig külföldön óriási népszerűségnek örvend tehetsége, na meg persze szexi külseje miatt.
Lifestyle
Lehetséges, hogy az járt jól, aki még nem halmozott fel tüzelőt az előttünk álló télre?
Lifestyle
Múlt szombaton, 47 esztendős korában elhunyt Karsai Dániel ALS-beteg, az aktív eutanázia magyarországi engedélyeztetéséért fáradhatatlanul küzdő néhai alkotmányjogász, akinek utolsó óráit öccse,...