Nicole Kidman dekoltázsa mindent letarolt – ezek a színésznő legforróbb képei a közelmúltból

Rengeteg film van Nicole Kidman háta mögött, aki pont ma lett 57 éves. A színésznő nem tud kilendülni a bombaformájából.

Egyszerűen nem fog rajta a kor, hiába van közelebb a hatvanhoz

Nicole Kidman karrierje az 1980-as években kezdődött Ausztráliában, ahol számos televíziós film és minisorozat szereplőjeként tűnt fel. Az első nagy áttörést a "Halálos nyugalom" (1989) című pszichológiai thriller hozta meg számára, amelyben végre megkapta a főszerepet.

A Mint a villám című alkotás nemcsak hogy tovább növelte az ismertségét, hanem személyes életében is fordulópontot jelentett, hiszen a forgatás közben rabolta el a szívét Tom Cruise. Több filmben is játszottak együtt, köztük Stanley Kubrick utolsó rendezésében, a Tágra zárt szemekben. A kapcsolatuk persze később viharos véget ért.

Nicole Kidmant megviselte a válás, de utána ismét a csúcsra tudott jutni. Most a galériánkban összeszedtük nektek a szülinapos színésznő legdögösebb képeit!

Azt sosem lehetett tudni, hogy pontosan miért ment tönkre Nicole Kidman és Tom Cruise házassága, de a színésznő sokszor utalt rá, hogy a szcientológiának rengeteg köze van hozzá. Ugye Tom Cruise ennek a vallásnak a tagja, Kidman pedig sosem hitt benne, így össze lehet rakni.
Kattints a további képekért!

Nicole Kidman a legújabb, Családi affér című filmje Los Angeles-i bemutatóján nyűgözött le mindenkit, méghozzá egy olyan kreációban, amire elsőre nehezen találni szavakat.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Ha a gyermek sikeres érettségi vizsgát tett, már nem jár utána a családi pótlék, így júliustól azt nem is folyósítja a Magyar Államkincstár - tudta meg az Azénpénzem.hu.
Sztárok
Az Amerikai Egyesült Államok elnökéről kevesen tudják, hogy négyszeres édesapa, egyik lánya, Ashley pedig igazán elbűvölő és okos nő.
Utazás
Kedden ugyan megérkezett az enyhet adó hidegfront, ez az idillikusnak tűnő állapot csupán néhány napig tart. Hétvégén ismét a legkegyetlenebb arcát mutatja a július.