Senki nem viseli úgy a kis feketét, mint Gal Gadot: tökéletes volt benne

Gal Gadot alakja négy gyermek után is tökéletes, amit a klasszikus, testhezálló kis fekete ruha csak még jobban kihangsúlyoz.

Ragyogóan nézett ki

Gal Gadot karrierje 18 évesen kezdődött, amikor megnyerte hazájában a Miss Israel 2004 szépségversenyt, majd két évet szolgált az izraeli hadseregben mint fitnesz- és felkészítő edző, ezt követően pedig joghallgató lett, emellett modellkedéssel is foglalkozott. Az áttörést a 2009-es Halálos iram című alkotás hozta el számára, ugyanis ekkor alakította első nemzetközi filmszerepét, a világ pedig pillanatok alatt felfigyelt rá, számára pedig nem volt megállás a csillogás felé vezető úton. Azóta A-listás sztárrá vált, sikert sikerre halmoz, miközben a magánélete is irigylésre méltó: férjével, Yaron Varsano izraeli ingatlanfejlesztővel 17 éve élnek boldog házasságban, s már négy közös gyermekük van. Utóbbi egyébként egyáltalán nem látszik meg a színésznőn, ugyanis még mindig olyan bomba az alakja, mint mikor debütált a nyilvánosság előtt, ezt pedig jól bizonyítja az is, hogy egy testhezálló ruha is úgy mutat rajta, mint az álom. Galériánkban megmutatjuk, milyen csinos volt nemrég az imádott Wonder Woman:

A napokban került sor egy exkluzív kertiparti keretein belül az Aspen Vodka szeszfőzdéjének hivatalos megnyitó ünnepségére, amelyre a mindig gyönyörű Gal Gadot is meghívást kapott.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
A műsorvezető és a sztárséf régóta szoros kapcsolatot ápol egymással: az elmúlt években több televíziós produkcióban is együtt dolgoztak. Ördög Nóra most megnyerő őszinteséggel beszélt arról, milyen...
Sztárok
John Ashton 76 esztendősen távozott az élők sorából. A világhírű karakterszínész halála előtt néhány hónappal még feltűnt A Beverly Hills-i zsaru negyedik, a Netflix által bemutatott epizódjában.
Lifestyle
Ragyogó halloweeni képjátékkal kedveskedünk azoknak, akik már most tűkön ülve várják az őszi szezon talán legnépszerűbb ünnepét.