Egy séf elárulta a fantasztikusan krémes rántotta titkát, innentől te is biztosan így fogod csinálni
![](https://www.femcafe.hu/sites/default/files/styles/story_hero/public/images2023/cikkek/tokletes-rantotta-tojas-kremes-vaj-tejszin-hagyma-sef.jpg?itok=DsKjITpo)
Nincs is annál tökéletesebb és gyorsabb reggeli, ha az ember összeüt egy rántottát. Azonban nem mindegy, hogy milyen technikával készíted el.
A séf elárulta a tojásos reggeli legfontosabb titkát
A rántotta története természetesen a messzi múltba nyúlik vissza, azonban nincs pontos dátum, mikor is készíthették el az elsőt.
A tojás mint alapanyag régóta jelen van az emberi táplálkozásban, és a rántotta az egyik legegyszerűbb fogás, amit el lehet belőle készíteni. Az elkészítésének módja és a hozzáadott összetevők őrülten változatosak lehetnek, attól függően, hogy melyik ország vagy régió konyhájáról van szó.
Most azonban egy séf az alapot mutatja meg nektek, ami mennyeien krémes lesz. A galériánkban leleplezzük, hogy mi a trükk lényege!
A listán rajta vannak az agyoncukrozott gabonafélék, de sok más termék is, amit alapból imádunk. Megmutatjuk, hogyan nem kellene étkezned a nap kezdetekor.