Egy séf elárulta a fantasztikusan krémes rántotta titkát, innentől te is biztosan így fogod csinálni

Nincs is annál tökéletesebb és gyorsabb reggeli, ha az ember összeüt egy rántottát. Azonban nem mindegy, hogy milyen technikával készíted el.

A séf elárulta a tojásos reggeli legfontosabb titkát

A rántotta története természetesen a messzi múltba nyúlik vissza, azonban nincs pontos dátum, mikor is készíthették el az elsőt.

A tojás mint alapanyag régóta jelen van az emberi táplálkozásban, és a rántotta az egyik legegyszerűbb fogás, amit el lehet belőle készíteni. Az elkészítésének módja és a hozzáadott összetevők őrülten változatosak lehetnek, attól függően, hogy melyik ország vagy régió konyhájáról van szó.

Most azonban egy séf az alapot mutatja meg nektek, ami mennyeien krémes lesz. A galériánkban leleplezzük, hogy mi a trükk lényege!

A tojás mint alapanyag olcsó és könnyen hozzáférhető volt, így a rántotta gyakran szerepelt a szegényebb rétegek étrendjében is. Ma már szinte alig van ember, aki ne fogadná el egy jó reggelinként.
Kattints a további képekért!

A listán rajta vannak az agyoncukrozott gabonafélék, de sok más termék is, amit alapból imádunk. Megmutatjuk, hogyan nem kellene étkezned a nap kezdetekor.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Felejtsd el az edzőtermet! Ezzel a módszerrel otthon is könnyen elérheted, hogy feszesek legyenek a karjaid.
Lifestyle
Sztárok
A királyi család egykori séfjei, Darren McGrady hosszú évekig szolgált a palotában, korábban pedig elárulta, milyen fogásokat fogyasztottak gyerekként Diana fiai, Vilmos és Harry.