Lifestyle

Azonnal kórházba vitték a nőt, amikor rájött, mit nyelt le a gyógyszereivel együtt

A pár a gyerekek nélkül utazott el, hogy egy feledhetetlen estét töltsenek kettesben. Nos, mindenképpen az lett.

Romantikus nyaralás

A TWN.hu híre szerint Dannah McMichael és férje, Randy, aki korábban profi focista volt az NFL-ben, valamint a két fiuk együtt indultak útnak az Egyesült Államokban. Először Los Angelesben álltak meg, ahol kitették a srácokat a rokonoknál, majd Thaiföld felé vették az irányt, hogy egy romantikus nyaraláson vegyenek részt. "Már az első nap felfedezték a környéket, ahol a szerelmes nyaralást tervezték. Este persze kimerülten estek be a hotelszobájukba" - írja a lap. Igen ám, de miután a nő letusolt, bevette a gyógyszereit az éjjeliszekrényről. Nagyon hamar rájött, nagyot hibázott.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Lifestyle
Sztárok
Ma már egyáltalán nem számít furcsaságnak, ha valaki valaki őszintén vállalja, hogy nem vágyik családalapításra, s nincs ez másképp a legnagyobb sztárok világában sem.
Lifestyle
Egy szakítás mindig fájdalmas, ilyenkor hajlamosak vagyunk magunkba fordulni, és egyfolytában azon rágódni, hogy mit kellett volna másképp csinálnunk. Ugye tudod, hogy ez így nem mehet tovább?
Sztárok
Ha bőrápolásról van szó, Reese Witherspoon nem ismer tréfát: rendkívül komolyan veszi a reggeli és az esti rutinját, ennek köszönhetően pedig arca ma is éppoly ragyogó, mint fiatalabb korában.