Őrületes hiba került a Messengerbe, és lehet ma te is találkoztál vele

Sokan gondolják úgy, hogy a Facebook Messengernek nem megújulnia kellene állandóan, hanem a régóta használt funkciókat helyrerázni.

A Messenger ismét érdekes bakit hozott össze

A Facebook 2008-ban indította el csevegőjét, akkor azonban ez még Chat néven hódított, és nem volt elérhető minden felületen. Később 2010-ben újult meg ez a szekció, onnantól hívják ezt Messengernek. Azonban 2011 augusztusáig kellett arra várni, hogy ennek legyen dedikált alkalmazása is az iOS és az Android platformokon.

Nem rég számoltunk be róla, hogy új csoportos beszélgetési formát vezet be a Messenger a Közösségek (Communities) nevű funkcióval, amely korábban már a WhatsAppban is megjelent.

Az új funkciók mindig jók, de olykor a régiek se működnek. A galériánkban megmutatjuk, milyen idegesítő hiba ütötte fel a fejét.

Amikor a Meta bejelent valami újítást a Facebook Messengerben, akkor a kommentelők sokszor már csak legyintenek egyet.
Kattints a további képekért!

Sok friss funkció érkezett a felhasználók számára a techvilágban. A Messenger, valamint a Google Chrome is igyekezett némi ráncfelvarrást csinálni.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Az alábbi tippek segíthetnek, hogy hosszabb és dúsabb hajkoronát növessz a nyáron.
Lifestyle
Eddig Magyarországon is kaptunk egy kis hidegfrontot, szóval visszaesett a hőmérséklet, főleg hajnalban. Azonban hamarosan ismét gigászi forróság fog bekebelezni minket, amiben nem lesz köszönet!
Fashion&Beauty
Nemrég debütált Nicole Kidman és Zac Efron új filmje a Netflixen, a Családi affér. De mégis mi a fene az sahtus, amit annyiszor emlegetnek benne?